Mitsubishi Outlander ‘bestverkochte’ auto in Q4

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Ladu

  Hoe veel duidelijker wil onze overheid het nog hebben om in te zien met welke idioterie ze bezig zijn.

  Maar ja, leuker kunnen ze het niet maken, wel idioter blijkbaar!

 • E

  Geen BPM over deze gemiddeld 55.000 Euro kostyen boldides en geen bijtelleng, reken m even door en je komt op ruim 350 miljoen Euro aan subsidie op deze mileuvriendelijke Hummer cloon. ofwel dik 50.000 euro per auto. Nee dan liever 300.000 oldtimers belasting laten betalen. Hoezoo scheef verdeeld…

 • ruud

  Actieradius electrisch 52 km. Wat heb ik daar als zakelijk rijder vertegenwoordiger over de snelweg rijdend aan. Afschrijving na 3 jaar tel uit je winst en wij als belastingbetalers moeten zwaar mee betalen voor deze rijders