Profile Kalvenhaar wordt Arval-partner

Leaseonderhoud • De Profile-vestiging in Zwolle is gekozen om als Arval Center deel te nemen aan het onderhoudsnetwerk.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Bart Rijk, Netwerkmanager Arval (l) feliciteert Profile ondernemer Marion Kalvenhaar (m) en Gerrit Veenendaal, Chef werkplaats (r). (foto: Profile)

Profile Kalvenhaar in Zwolle is door Arval geselecteerd om deel te nemen aan het onderhoudsnetwerk van de leasemaatschappij, zo laat het bedrijf weten. Profile is sinds vorig jaar onderhoudspartner van Arval.

“Wij zijn trots dat Arval ons uit vele aanbieders in deze regio heeft geselecteerd om deel te nemen. Wij voeren als Profile-vestiging al jaren onderhoud uit aan auto’s van Arval, maar dit gaat een stap verder”, zegt Marion Kalvenhaar.

Menno Kuipers, directeur Car bij Profile: “Het is mooi om te zien dat onze dienstverlening door Arval wordt gewaardeerd. Dat betekent dat de klanten van de leasemaatschappij tevreden zijn over Profile. Wij werken elke dag aan verbetering van de klanttevredenheid. Daar hoort de samenwerking met leasemaatschappij Arval en het openen van meer Arval Centers bij.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Profile Kalvenhaar wordt Arval-partner | Automotive Online

Profile Kalvenhaar wordt Arval-partner

Leaseonderhoud • De Profile-vestiging in Zwolle is gekozen om als Arval Center deel te nemen aan het onderhoudsnetwerk.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Bart Rijk, Netwerkmanager Arval (l) feliciteert Profile ondernemer Marion Kalvenhaar (m) en Gerrit Veenendaal, Chef werkplaats (r). (foto: Profile)

Profile Kalvenhaar in Zwolle is door Arval geselecteerd om deel te nemen aan het onderhoudsnetwerk van de leasemaatschappij, zo laat het bedrijf weten. Profile is sinds vorig jaar onderhoudspartner van Arval.

“Wij zijn trots dat Arval ons uit vele aanbieders in deze regio heeft geselecteerd om deel te nemen. Wij voeren als Profile-vestiging al jaren onderhoud uit aan auto’s van Arval, maar dit gaat een stap verder”, zegt Marion Kalvenhaar.

Menno Kuipers, directeur Car bij Profile: “Het is mooi om te zien dat onze dienstverlening door Arval wordt gewaardeerd. Dat betekent dat de klanten van de leasemaatschappij tevreden zijn over Profile. Wij werken elke dag aan verbetering van de klanttevredenheid. Daar hoort de samenwerking met leasemaatschappij Arval en het openen van meer Arval Centers bij.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.