Ames Dordrecht Skoda-dealer van het Jaar

Skoda • De Groeibriljantprijs gaat naar A-point.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Skoda Nederland

Ames Dordrecht is uitgeroepen tot Skoda-dealer van het Jaar. Het bedrijf bleef Autobedrijf Maas-De Koning (tweede plaats) en Van den Brug (derde plaats) voor.

Ames Autobedrijf, onderdeel van Amega Groep, valt voor het zesde jaar op rij in de prijzen. Sinds 2019 viel het bedrijf zes keer in de prijzen. De prijs ‘Skoda Dealer van het Jaar’ behaalden ze voor het eerst in 2019, waarna ieder jaar prijzen volgden in de categorie Skoda Premium Dealer.

Amega, Maas-De Koning en Van den Brug staan allemaal in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60. Bestel de uitgave hier.

Skoda heeft de Groeibriljantprijs in het leven geroepen voor de dealer waarin veel geloof is dat zij de potentie hebben om door te groeien naar een top-5 speler in de Skoda dealerorganisatie. Dit jaar wordt deze toegekend aan de Skoda-dealer A-point met vestigingen in onder andere Amsterdam en Almere. A-point laat een grote stijging in het klassement zien ten opzichte van het voorgaande jaar.

Eerder al werden Wassink Autogroep (Peugeot) en Nieuwendijk (Renault) gelauwerd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Ames Dordrecht Skoda-dealer van het Jaar | Automotive Online

Ames Dordrecht Skoda-dealer van het Jaar

Skoda • De Groeibriljantprijs gaat naar A-point.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Skoda Nederland

Ames Dordrecht is uitgeroepen tot Skoda-dealer van het Jaar. Het bedrijf bleef Autobedrijf Maas-De Koning (tweede plaats) en Van den Brug (derde plaats) voor.

Ames Autobedrijf, onderdeel van Amega Groep, valt voor het zesde jaar op rij in de prijzen. Sinds 2019 viel het bedrijf zes keer in de prijzen. De prijs ‘Skoda Dealer van het Jaar’ behaalden ze voor het eerst in 2019, waarna ieder jaar prijzen volgden in de categorie Skoda Premium Dealer.

Amega, Maas-De Koning en Van den Brug staan allemaal in de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60. Bestel de uitgave hier.

Skoda heeft de Groeibriljantprijs in het leven geroepen voor de dealer waarin veel geloof is dat zij de potentie hebben om door te groeien naar een top-5 speler in de Skoda dealerorganisatie. Dit jaar wordt deze toegekend aan de Skoda-dealer A-point met vestigingen in onder andere Amsterdam en Almere. A-point laat een grote stijging in het klassement zien ten opzichte van het voorgaande jaar.

Eerder al werden Wassink Autogroep (Peugeot) en Nieuwendijk (Renault) gelauwerd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.