Dealerholding Top 60: Van Mossel nadert 100 duizend retailtransacties

Top 60 • In de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 staan zeven nieuwkomers, een gevolg van de snelle en ingrijpende consolidatie bij Stellantis en BMW Group. Volvo-dealer Bluekens (plek 55) luistert zijn entree in de lijst op met de titel: Financieel gezondste dealerbedrijf van Nederland.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Afbeelding: OMA

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Dealerholding Top 60: Van Mossel nadert 100 duizend retailtransacties | Automotive Online

Dealerholding Top 60: Van Mossel nadert 100 duizend retailtransacties

Top 60 • In de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60 staan zeven nieuwkomers, een gevolg van de snelle en ingrijpende consolidatie bij Stellantis en BMW Group. Volvo-dealer Bluekens (plek 55) luistert zijn entree in de lijst op met de titel: Financieel gezondste dealerbedrijf van Nederland.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Afbeelding: OMA

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.