Achtergrond | ‘De Nederlandse particulier heeft nul interesse in een gebruikte EV’

Occasions • Na de gouden coronajaren zijn er nu talloze redenen voor de occasionhandel om te klagen. Door overheidsingrijpen ligt de gebruikte EV-markt op zijn gat en moet er veel extra aandacht naar bestellers en plug-ins.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(foto: Van der Vaart)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Achtergrond | ‘De Nederlandse particulier heeft nul interesse in een gebruikte EV’ | Automotive Online

Achtergrond | ‘De Nederlandse particulier heeft nul interesse in een gebruikte EV’

Occasions • Na de gouden coronajaren zijn er nu talloze redenen voor de occasionhandel om te klagen. Door overheidsingrijpen ligt de gebruikte EV-markt op zijn gat en moet er veel extra aandacht naar bestellers en plug-ins.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
(foto: Van der Vaart)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.