Over ons

Automotive is het vakmedium voor de Nederlandse autobranche. De titel bestaat naast Automotive-online.nl uit het magazine Automotive Management, dat zes keer per jaar verschijnt. Ook vacaturesite Jobmotive.nl en persberichtensite Autobranchesignalen.nl maken deel uit van het Automotive platform.

Met een heldere focus op relevante, onafhankelijke en betrouwbare content over en voor de autobranche richt Automotive zich met het Management-katern primair op directie- en management (DMU) in de autobranche, uiteenlopend van dealerbedrijven, universele autobedrijven, auto-importeurs en leasemaatschappijen tot schadeherstelbedrijven, en leveranciers van onderdelen en equipment. Automotive Werkplaats richt zich met zijn website en het speciale magazine-katern op de aftersales kant van de autobranche: reparatie, onderhoud, banden, diagnose, equipment en onderdelendistributie. De rode draad in elke uitgave: hoe haal je als ondernemer meer rendement uit de werkplaats. De doelgroep is de DMU van de werkplaats: dga, werkplaatschef en de ‘monteur met ambitie’.

Naast de nieuwssites, nieuwsbrieven en print magazines produceert Automotive onder meer videocontent, brancherapporten en organiseren we online en live evenementen. Verder onderhoudt Automotive contact met zijn lezers via LinkedIn, Facebook en Twitter. Automotive maakt deel uit van uitgeverij ProMedia.

Voor contact met de redactie, klik hier
Voor contact met de sales, klik hier
Voor contact met de klantenservice klik hier