Interview | Skoda-ceo Klaus Zellmer: ‘De bouw van de laatste ICE-auto is geen wedstrijd’

Klaus Zellmer • De Skoda Epiq wordt in 2026 de nieuwste EV van Skoda. Zo krijgt de elektrificatie van het Tsjechische merk meer vorm. Al waakt ceo Klaus Zellmer voor te veel optimisme. En het agentuurmodel? ‘Daar begint Skoda in Nederland voorlopig niet aan.’
Kim Andriessen Kim Andriessen
Klaus Zellmer
Klaus Zellmer. (Foto: Skoda Auto)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Interview | Skoda-ceo Klaus Zellmer: ‘De bouw van de laatste ICE-auto is geen wedstrijd’ | Automotive Online

Interview | Skoda-ceo Klaus Zellmer: ‘De bouw van de laatste ICE-auto is geen wedstrijd’

Klaus Zellmer • De Skoda Epiq wordt in 2026 de nieuwste EV van Skoda. Zo krijgt de elektrificatie van het Tsjechische merk meer vorm. Al waakt ceo Klaus Zellmer voor te veel optimisme. En het agentuurmodel? ‘Daar begint Skoda in Nederland voorlopig niet aan.’
Kim Andriessen Kim Andriessen
Klaus Zellmer
Klaus Zellmer. (Foto: Skoda Auto)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.