Hema en Leaseplan samen in private lease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Hema.
Hema biedt vanaf volgende week private lease aan. (Foto: Shutterstock)

Hema start volgende week met het label Hema Private Lease. Hiervoor werkt het samen met Leaseplan Nederland. Dat maken beide bedrijven vanochtend bekend. 

In eerste instantie worden er Toyota’s aangeboden (Aygo, Yaris, Corolla en C-HR) vanaf 179 euro per maand. “We zien het aanbieden van private lease als een logische aanvulling op onze andere financiële diensten, zoals Hema verzekeringen en –notarisservice. Hema is er voor iedereen en dat betekent dat ons private lease aanbod dit ook moet zijn”, aldus Laura Geerlings, directeur Financial Services Hema.

Hema biedt ook de mogelijkheid om de oude auto in te ruilen. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Reacties

  • Hetty Sinnema

    Bij welke kassa moet je zijn voor inruil van je huidige auto …

Hema en Leaseplan samen in private lease | Automotive Online

Hema en Leaseplan samen in private lease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Hema.
Hema biedt vanaf volgende week private lease aan. (Foto: Shutterstock)

Hema start volgende week met het label Hema Private Lease. Hiervoor werkt het samen met Leaseplan Nederland. Dat maken beide bedrijven vanochtend bekend. 

In eerste instantie worden er Toyota’s aangeboden (Aygo, Yaris, Corolla en C-HR) vanaf 179 euro per maand. “We zien het aanbieden van private lease als een logische aanvulling op onze andere financiële diensten, zoals Hema verzekeringen en –notarisservice. Hema is er voor iedereen en dat betekent dat ons private lease aanbod dit ook moet zijn”, aldus Laura Geerlings, directeur Financial Services Hema.

Hema biedt ook de mogelijkheid om de oude auto in te ruilen. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Reacties

  • Hetty Sinnema

    Bij welke kassa moet je zijn voor inruil van je huidige auto …