Hema stopt met autoschadeverzekering, Inshared neemt over

Verzekering • Hema gaat zich “focussen op zelf ontwerpen en maken van producten”.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
HEMA
(Foto: Shutterstock)

Hema stopt met het aanbieden van schadeverzekeringen, deze worden overgenomen door Inshared. Het bedrijf gaat wel door met de eigen zorgverzekering. Dat meldt Hema in een persbericht.

Hema stopt per 26 februari 2024 met auto-, brommer-, woon-, dieren-, reis-, fiets-, motor-, aansprakelijkheids-, rechtsbijstand-, scooter-, inboedel-, opstal-, caravan- en ongevallenverzekeringen. Zo wil het bedrijf zich naar eigen zeggen ‘focussen op het zelf ontwerpen en maken van producten voor een beter alledaags leven in een mooiere wereld’.

“Het is jammer dat HEMA binnen de schadeverzekeringen verdwijnt. Voor veel van de autobezitters staat het bekend als een merk met goede verzekeringen tegen een vooral scherpe premie,” zo stelt Jerry Poel, schadeverzekeringen-expert bij de vergelijkingswebsite overstappen.nl.

Inshared neemt de klanten van Hema over en meldt dat de premie ‘in principe ongewijzigd’ blijft. ‘De keuze voor Inshared is een logische aangezien beide al onderdeel waren van Achmea schadeverzekeringen’, zo meldt Hema.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Hema stopt met autoschadeverzekering, Inshared neemt over | Automotive Online

Hema stopt met autoschadeverzekering, Inshared neemt over

Verzekering • Hema gaat zich “focussen op zelf ontwerpen en maken van producten”.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
HEMA
(Foto: Shutterstock)

Hema stopt met het aanbieden van schadeverzekeringen, deze worden overgenomen door Inshared. Het bedrijf gaat wel door met de eigen zorgverzekering. Dat meldt Hema in een persbericht.

Hema stopt per 26 februari 2024 met auto-, brommer-, woon-, dieren-, reis-, fiets-, motor-, aansprakelijkheids-, rechtsbijstand-, scooter-, inboedel-, opstal-, caravan- en ongevallenverzekeringen. Zo wil het bedrijf zich naar eigen zeggen ‘focussen op het zelf ontwerpen en maken van producten voor een beter alledaags leven in een mooiere wereld’.

“Het is jammer dat HEMA binnen de schadeverzekeringen verdwijnt. Voor veel van de autobezitters staat het bekend als een merk met goede verzekeringen tegen een vooral scherpe premie,” zo stelt Jerry Poel, schadeverzekeringen-expert bij de vergelijkingswebsite overstappen.nl.

Inshared neemt de klanten van Hema over en meldt dat de premie ‘in principe ongewijzigd’ blijft. ‘De keuze voor Inshared is een logische aangezien beide al onderdeel waren van Achmea schadeverzekeringen’, zo meldt Hema.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.