Lynk & Co start met private lease

Lynk&Co • Het bedrijf werkt voor private lease samen met ALD Leaseplan.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Lynk & Co)

Lynk & Co lanceert private leasing als aanvulling op abonneren, kopen, lenen en delen. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Lynk & Co heeft het lease-aanbod ontwikkeld in samenwerking met partner ALD Automotive LeasePlan.

De private lease-optie wordt uitgerold in alle zeven landen waar het mobiliteitsbedrijf actief is: Zweden, Nederland, Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk en België. “De nieuwe optie zorgt ervoor dat consumenten toegang hebben tot onze premiumauto’s tegen een toegankelijke prijs”, zegt ceo Alain Visser.

De full-service private lease-contracten lopen drie, vier of vijf jaar en kunnen gekoppeld worden aan afstandspakketten van 10 duizend tot 40 duizend kilometers. Voorheen was leasing van Lynk & Co alleen beschikbaar voor de b2b-markt.

Gebruikte Lynk & Co’s

Lynk & Co werd in 2021 op de Europese markt geïntroduceerd als een abonnement: voor 500 euro per maand had je een Lynk & Co 01 voor de deur staan. Inmiddels is het abonnement-tarief opgelopen tot 650 euro per maand en is het ook mogelijk om de auto te kopen.

Het merk van de Chinese fabrikant Geely is actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje en Italië. Naar eigen zeggen had het in april dit jaar 200 duizend abonnementen in de EU afgesloten.

Vorige maand merkte occasiondatabedrijf Indicata op dat een groot deel van de handelsvoorraad gebruikte Lynk&Co’s niet te koop wordt aangeboden.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Lynk & Co start met private lease | Automotive Online

Lynk & Co start met private lease

Lynk&Co • Het bedrijf werkt voor private lease samen met ALD Leaseplan.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Lynk & Co)

Lynk & Co lanceert private leasing als aanvulling op abonneren, kopen, lenen en delen. Dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Lynk & Co heeft het lease-aanbod ontwikkeld in samenwerking met partner ALD Automotive LeasePlan.

De private lease-optie wordt uitgerold in alle zeven landen waar het mobiliteitsbedrijf actief is: Zweden, Nederland, Duitsland, Spanje, Italië, Frankrijk en België. “De nieuwe optie zorgt ervoor dat consumenten toegang hebben tot onze premiumauto’s tegen een toegankelijke prijs”, zegt ceo Alain Visser.

De full-service private lease-contracten lopen drie, vier of vijf jaar en kunnen gekoppeld worden aan afstandspakketten van 10 duizend tot 40 duizend kilometers. Voorheen was leasing van Lynk & Co alleen beschikbaar voor de b2b-markt.

Gebruikte Lynk & Co’s

Lynk & Co werd in 2021 op de Europese markt geïntroduceerd als een abonnement: voor 500 euro per maand had je een Lynk & Co 01 voor de deur staan. Inmiddels is het abonnement-tarief opgelopen tot 650 euro per maand en is het ook mogelijk om de auto te kopen.

Het merk van de Chinese fabrikant Geely is actief in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje en Italië. Naar eigen zeggen had het in april dit jaar 200 duizend abonnementen in de EU afgesloten.

Vorige maand merkte occasiondatabedrijf Indicata op dat een groot deel van de handelsvoorraad gebruikte Lynk&Co’s niet te koop wordt aangeboden.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.