Leaseplan introduceert kortere private lease-abonnementen

Leasing • Door de korte looptijd is er geen BKR-registratie nodig.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Leaseplan)

Leaseplan lanceert kortere private lease-abonnementen met een loopduur vanaf zes maanden. Met Leaseplan Free wil het bedrijf inspelen ‘op de verschuiving van bezit naar gebruik’.

Sander Pleij, country managing director van ALD Automotive en Leaseplan: “Een steeds grotere groep consumenten wil niet het gedoe en de risico’s van een eigen auto of een langdurig contract, maar wel graag snel en op maat naar zijn bestemming komen. Met Leaseplan Free bieden wij flexibiliteit.”

Door de korte looptijd is er geen BKR-registratie nodig.

De nieuwe abonnementsvorm is na zes maanden maandelijks opzegbaar. Volgens Leaseplan omvat de nieuwe dienst veel automerken, modellen en prijsklassen. De auto naar keuze wordt thuis afgeleverd.

Ook is het mogelijk om volledig elektrische voertuigen te kiezen. Leaseplan Free richt zich onder meer op consumenten die de overstap naar elektrisch rijden willen testen of die het besluit van een aanschaf van een auto nog even uit willen stellen.

Leaseplan startte eerder al met de private occasionlease, waar het veel Tesla’s Model 3 aanbiedt. Leasemaatschappijen krijgen de komende anderhalf jaar enorme hoeveelheden elektrische auto’s, die zijn ingezet in 2017-2019,  te verwerken.

ALD-ceo Albertsen over overname Leaseplan: ‘Snelheid boven perfectie’

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Leaseplan introduceert kortere private lease-abonnementen | Automotive Online

Leaseplan introduceert kortere private lease-abonnementen

Leasing • Door de korte looptijd is er geen BKR-registratie nodig.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Leaseplan)

Leaseplan lanceert kortere private lease-abonnementen met een loopduur vanaf zes maanden. Met Leaseplan Free wil het bedrijf inspelen ‘op de verschuiving van bezit naar gebruik’.

Sander Pleij, country managing director van ALD Automotive en Leaseplan: “Een steeds grotere groep consumenten wil niet het gedoe en de risico’s van een eigen auto of een langdurig contract, maar wel graag snel en op maat naar zijn bestemming komen. Met Leaseplan Free bieden wij flexibiliteit.”

Door de korte looptijd is er geen BKR-registratie nodig.

De nieuwe abonnementsvorm is na zes maanden maandelijks opzegbaar. Volgens Leaseplan omvat de nieuwe dienst veel automerken, modellen en prijsklassen. De auto naar keuze wordt thuis afgeleverd.

Ook is het mogelijk om volledig elektrische voertuigen te kiezen. Leaseplan Free richt zich onder meer op consumenten die de overstap naar elektrisch rijden willen testen of die het besluit van een aanschaf van een auto nog even uit willen stellen.

Leaseplan startte eerder al met de private occasionlease, waar het veel Tesla’s Model 3 aanbiedt. Leasemaatschappijen krijgen de komende anderhalf jaar enorme hoeveelheden elektrische auto’s, die zijn ingezet in 2017-2019,  te verwerken.

ALD-ceo Albertsen over overname Leaseplan: ‘Snelheid boven perfectie’

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.