ALD-ceo Albertsen over overname Leaseplan: ‘Snelheid boven perfectie’

ALD • Eind dit jaar moet de fundering voor het nieuwe bedrijf, dat ontstaat door de overname van Leaseplan door ALD, gelegd zijn. Snelheid gaat daarbij boven perfectie, zegt ceo Tim Albertsen in gesprek met AM.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
ALD-ceo Albertsen over overname Leaseplan: ‘Snelheid boven perfectie’ | Automotive Online

ALD-ceo Albertsen over overname Leaseplan: ‘Snelheid boven perfectie’

ALD • Eind dit jaar moet de fundering voor het nieuwe bedrijf, dat ontstaat door de overname van Leaseplan door ALD, gelegd zijn. Snelheid gaat daarbij boven perfectie, zegt ceo Tim Albertsen in gesprek met AM.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.