Continental zet 20.000 banen op de tocht

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Continental zet 20.000 banen op de tocht

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Toeleverancier Brose schrapt 2.000 banen

    […] in Duitsland die massaal banen schrapt. Eerder werd dat al aangekondigd door onder meer Continental, Schaeffler en ZF Friedrichshafen terwijl een bedrijf als Avir Guss zelfs failliet ging. […]

Continental zet 20.000 banen op de tocht | Automotive Online

Continental zet 20.000 banen op de tocht

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Continental zet 20.000 banen op de tocht

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Toeleverancier Brose schrapt 2.000 banen

    […] in Duitsland die massaal banen schrapt. Eerder werd dat al aangekondigd door onder meer Continental, Schaeffler en ZF Friedrichshafen terwijl een bedrijf als Avir Guss zelfs failliet ging. […]