Interview | Dorianne Richelle, Autoscout24: ‘Markt is beter af met twee grote portalen’

Interview • Autoscout24 is 24 jaar actief op de Nederlandse markt. Country manager Dorianne Richelle blikt terug en kijkt vooruit. ‘Onze primaire taak is en blijft vraag en aanbod met elkaar in contact brengen’.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
(foto: AutoScout24)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Interview | Dorianne Richelle, Autoscout24: ‘Markt is beter af met twee grote portalen’ | Automotive Online

Interview | Dorianne Richelle, Autoscout24: ‘Markt is beter af met twee grote portalen’

Interview • Autoscout24 is 24 jaar actief op de Nederlandse markt. Country manager Dorianne Richelle blikt terug en kijkt vooruit. ‘Onze primaire taak is en blijft vraag en aanbod met elkaar in contact brengen’.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
(foto: AutoScout24)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.