Nederland heeft oudste autovloot Noordwest-Europa

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Nederland heeft oudste autovloot Noordwest-Europa

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Albert Bos

  Volgens mij kennen ze in Belgie en Luxemburg geen BPM op aanschaf. Dat maakt het al een stuk eenvoudiger om eerder een nieuwe auto te kopen. Appels en peren! Of zie ik dat nu zo verkeerd?

 • JP

  ik heb hier vd week al een punt over gemaakt. Er veranderd gewoon – niets – in Ons Nederland ! zolang linkse radicalen via achterdeurtjes politiek,( Brussel-EU ), worden aangestuurd !!en teveel macht hebben in deze on-democratie, wIè, oh wat is dan democratie nog? Ieder,(weldenkend, normaal werkend, nuchter) mens wil het anders, maar het gebeurd nooit!

Nederland heeft oudste autovloot Noordwest-Europa | Automotive Online

Nederland heeft oudste autovloot Noordwest-Europa

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Nederland heeft oudste autovloot Noordwest-Europa

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • Albert Bos

  Volgens mij kennen ze in Belgie en Luxemburg geen BPM op aanschaf. Dat maakt het al een stuk eenvoudiger om eerder een nieuwe auto te kopen. Appels en peren! Of zie ik dat nu zo verkeerd?

 • JP

  ik heb hier vd week al een punt over gemaakt. Er veranderd gewoon – niets – in Ons Nederland ! zolang linkse radicalen via achterdeurtjes politiek,( Brussel-EU ), worden aangestuurd !!en teveel macht hebben in deze on-democratie, wIè, oh wat is dan democratie nog? Ieder,(weldenkend, normaal werkend, nuchter) mens wil het anders, maar het gebeurd nooit!