Interview | Andrea Carlucci gunt blik in de toekomst: ‘Toyota laat niemand achter’

Toyota • De selectie studiemodellen oogt tijdens het Kenshiki Forum als een overdadig technologie-buffet. Tijdens de jaarlijkse ‘diepe duik’ trekt Toyota een groot blik design-innovaties en aandrijftechnieken open. VP Andrea Carlucci: “We blijven mikken op de volle breedte van doelgroepen. Onderweg naar zero emissie laten we niemand achter.”
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Toyota).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Interview | Andrea Carlucci gunt blik in de toekomst: ‘Toyota laat niemand achter’ | Automotive Online

Interview | Andrea Carlucci gunt blik in de toekomst: ‘Toyota laat niemand achter’

Toyota • De selectie studiemodellen oogt tijdens het Kenshiki Forum als een overdadig technologie-buffet. Tijdens de jaarlijkse ‘diepe duik’ trekt Toyota een groot blik design-innovaties en aandrijftechnieken open. VP Andrea Carlucci: “We blijven mikken op de volle breedte van doelgroepen. Onderweg naar zero emissie laten we niemand achter.”
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Toyota).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.