VEB stelt vragen over bonus Victor Muller

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • George Veenstra

    Alle bijzondere prestaties hebben één ding gemeen; aanvankelijk leken ze onmogelijk”.
    Onze Victor is Victor niet als Victor al weer straten verder is met zijn ondernemende gedachten. Het lukt hem deze keer ook weer let op, Victor heeft zeker weten weer een geweldig nieuw plan. Wat Volvo lukt, zal hem ook lukken. Want zijn Zweedse grote broer Volvo zit met Zhejiang Geely Motors sinds eind december warmpjes in China. En als Hyundai CA 595.000 auto’s in China verkoopt, dan verkoopt Victor er straks toch ook een hele boel? 200.000??Weer een dikke vette Bonus voor deze MAN.

  • Gert – Jan van Riet

    Was HIJ (VM) het die ooit de legendarische zin uitspraak: Vraag niet wat de wereld voor u kan doen maar wat IK (VM) voor u kan doen….?? Of is humor ongepast??