Innovam gaat schadetechnici Nio trainen

Schadeherstel • De opleiding zal gevolgd worden door Nio-technici uit meerdere landen.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Innovam

Opleidingsinstituut Innovam gaat schadetechnici van Nio opleiden. Innovam ontwikkelt een compleet, Engelstalig trainingscurriculum. Daarbij baseert Innovam zich op de eisen van de fabrikant én op de branche- en Plusnorm die in Nederland gelden. Dat meldt het instituut vandaag.

In veel Europese landen gelden voor Autoschadeherstel vergelijkbare kenniseisen als in Nederland. Nio-technici die al Nederlandse of andere Europese certificaten behaald hebben, hoeven dit niet nog eens over te doen.

Maatwerktrainingen

Innovam gaat voor Nio maatwerktrainingen ontwikkelen. Zoals technische praktijktrainingen over de elektronische systemen. Verder zijn voor Nio moderne verbindingstechnieken voor staal en aluminium een prioriteit.

Onno Duimel, acting head of service operations Europe, bij Nio: “Wij hebben bewust gekozen voor Innovam als trainingspartner vanwege hun kennis van de kwaliteitsnormen die in Nederland en andere Europese markten van toepassing zijn op gebied van veilig en efficiënt schadeherstel van elektrische voertuigen.”

Leo Fransen, Algemeen directeur van Innovam: “Zowel in schadeherstel als techniek bedienen we fabrikanten met maatwerkoplossingen. We zijn er trots op dat we Nio aan onze klantenportefeuille mogen toevoegen.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Innovam gaat schadetechnici Nio trainen | Automotive Online

Innovam gaat schadetechnici Nio trainen

Schadeherstel • De opleiding zal gevolgd worden door Nio-technici uit meerdere landen.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Innovam

Opleidingsinstituut Innovam gaat schadetechnici van Nio opleiden. Innovam ontwikkelt een compleet, Engelstalig trainingscurriculum. Daarbij baseert Innovam zich op de eisen van de fabrikant én op de branche- en Plusnorm die in Nederland gelden. Dat meldt het instituut vandaag.

In veel Europese landen gelden voor Autoschadeherstel vergelijkbare kenniseisen als in Nederland. Nio-technici die al Nederlandse of andere Europese certificaten behaald hebben, hoeven dit niet nog eens over te doen.

Maatwerktrainingen

Innovam gaat voor Nio maatwerktrainingen ontwikkelen. Zoals technische praktijktrainingen over de elektronische systemen. Verder zijn voor Nio moderne verbindingstechnieken voor staal en aluminium een prioriteit.

Onno Duimel, acting head of service operations Europe, bij Nio: “Wij hebben bewust gekozen voor Innovam als trainingspartner vanwege hun kennis van de kwaliteitsnormen die in Nederland en andere Europese markten van toepassing zijn op gebied van veilig en efficiënt schadeherstel van elektrische voertuigen.”

Leo Fransen, Algemeen directeur van Innovam: “Zowel in schadeherstel als techniek bedienen we fabrikanten met maatwerkoplossingen. We zijn er trots op dat we Nio aan onze klantenportefeuille mogen toevoegen.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.