De Kwestie | Nieuwe CO2-rekenmethode: Is het straks uit met de PHEV-pret?

De Kwestie • In de rubriek De Kwestie analyseert de redactie van Automotive een heet hangijzer in de branche: waar gaat het precies over? In deze editie: wegvallende belastingvoordelen creëren een nieuw speelveld voor de plug-in hybride.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
De Ford Kuga is de best verkopende PHEV van Europa, in Nederland werden er 3.747 geregistreerd. Hoeveel blijven daarvan over in 2025? (Foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

De Kwestie | Nieuwe CO2-rekenmethode: Is het straks uit met de PHEV-pret? | Automotive Online

De Kwestie | Nieuwe CO2-rekenmethode: Is het straks uit met de PHEV-pret?

De Kwestie • In de rubriek De Kwestie analyseert de redactie van Automotive een heet hangijzer in de branche: waar gaat het precies over? In deze editie: wegvallende belastingvoordelen creëren een nieuw speelveld voor de plug-in hybride.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
De Ford Kuga is de best verkopende PHEV van Europa, in Nederland werden er 3.747 geregistreerd. Hoeveel blijven daarvan over in 2025? (Foto: Shutterstock)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.