Snap-on introduceert nieuwe accuslagmoersleutel

Gereedschap • De nieuwe CT9038 is de krachtigste accuslagmoersleutel die Snap-on levert.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Snap-on)

Snap-on introduceert de CT9038, een 18 Volt borstelloze compacte accuslagmoersleutel met 3/8″ aandrijfvierkant.

Opvallend is volgens Snap-on de compacte neus. Dankzij de compacte behuizing met een lengte van 127 millimeter is de CT9038 geschikt voor toepassingen in moeilijk bereikbare en krappe ruimtes, aldus Snap-on.

Het bedrijf heeft het slagmechanisme en de aandrijving van de CT9038 zwaarder uit kunnen voeren zodat er meer slagkracht en vermogen beschikbaar is. Het gereedschap levert een startkoppel van 712 Nm en een maximumkoppel van 370 Nm, zodat er volgens Snap-on ‘maar weinig bouten en moeren zijn die niet los- (en vast)gedraaid kunnen worden’.

De prestaties en duurzaamheid van de Snap-on CT9038 worden gewaarborgd door een in de handgreep weggewerkte digitale – tegen motortrillingen en slijtage beschermde – microprocessor.

Sinds kort hebben garagebedrijven met Snap-on ook  toegang tot de beveiligde voertuigdiagnose van VAG-voertuigen.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Snap-on introduceert nieuwe accuslagmoersleutel | Automotive Online

Snap-on introduceert nieuwe accuslagmoersleutel

Gereedschap • De nieuwe CT9038 is de krachtigste accuslagmoersleutel die Snap-on levert.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Snap-on)

Snap-on introduceert de CT9038, een 18 Volt borstelloze compacte accuslagmoersleutel met 3/8″ aandrijfvierkant.

Opvallend is volgens Snap-on de compacte neus. Dankzij de compacte behuizing met een lengte van 127 millimeter is de CT9038 geschikt voor toepassingen in moeilijk bereikbare en krappe ruimtes, aldus Snap-on.

Het bedrijf heeft het slagmechanisme en de aandrijving van de CT9038 zwaarder uit kunnen voeren zodat er meer slagkracht en vermogen beschikbaar is. Het gereedschap levert een startkoppel van 712 Nm en een maximumkoppel van 370 Nm, zodat er volgens Snap-on ‘maar weinig bouten en moeren zijn die niet los- (en vast)gedraaid kunnen worden’.

De prestaties en duurzaamheid van de Snap-on CT9038 worden gewaarborgd door een in de handgreep weggewerkte digitale – tegen motortrillingen en slijtage beschermde – microprocessor.

Sinds kort hebben garagebedrijven met Snap-on ook  toegang tot de beveiligde voertuigdiagnose van VAG-voertuigen.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.