Buss volgt Otte op bij Carsontheweb

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Richard Buss

Buss was tot mei vorig jaar business development manager bij de truckdivisie van Autorola. Hij volgt Remco Otte op. Dat meldt Carsontheweb vandaag. 

Naast Buss is voormalig Carglass-ceo Jean-Paul Teyssen aangetrokken in de Raad van Bestuur. Teyssen moet het bedrijf gaan helpen zijn doelstelling te halen om over vijf jaar 100 duizend voertuigen per jaar te veilen. Nu zijn dat er 40 duizend per jaar.

Eind vorig jaar stapten investeringsfondsen Vortex Capital Partners en ABN Amro Participaties in de COTW Groep en leverden drie nieuwe afgevaardigden in de Raad van Bestuur. Met de aanstelling van Jean-Paul Teyssen groeit de RvB naar vijf leden en is Carsontheweb zelf nu samen met oprichter Steven Lismont sterker vertegenwoordigd in de RvB.

Het van oorsprong Belgische Carsontheweb werd in 2004 opgericht en opende begin 2013 een Nederlandse vestiging met Remco Otte aan het roer. COTW telt inmiddels zes vestigingen en 120 werknemers. Het veilingplatform verkoopt jaarlijks circa 40 duizend auto’s door heel Europa en voornamelijk in Centraal- en Oost-Europa.

Remco Otte laat in een reactie aan Automotive weten dat hij terugkijkt op vijf mooie jaren bij het bedrijf. Hij oriënteert zich nu op de toekomst. “Ik ben klaar voor een nieuwe stap. Maar het is te vroeg om daar nu al iets concreets over te kunnen zeggen.”

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Buss volgt Otte op bij Carsontheweb | Automotive Online

Buss volgt Otte op bij Carsontheweb

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Richard Buss

Buss was tot mei vorig jaar business development manager bij de truckdivisie van Autorola. Hij volgt Remco Otte op. Dat meldt Carsontheweb vandaag. 

Naast Buss is voormalig Carglass-ceo Jean-Paul Teyssen aangetrokken in de Raad van Bestuur. Teyssen moet het bedrijf gaan helpen zijn doelstelling te halen om over vijf jaar 100 duizend voertuigen per jaar te veilen. Nu zijn dat er 40 duizend per jaar.

Eind vorig jaar stapten investeringsfondsen Vortex Capital Partners en ABN Amro Participaties in de COTW Groep en leverden drie nieuwe afgevaardigden in de Raad van Bestuur. Met de aanstelling van Jean-Paul Teyssen groeit de RvB naar vijf leden en is Carsontheweb zelf nu samen met oprichter Steven Lismont sterker vertegenwoordigd in de RvB.

Het van oorsprong Belgische Carsontheweb werd in 2004 opgericht en opende begin 2013 een Nederlandse vestiging met Remco Otte aan het roer. COTW telt inmiddels zes vestigingen en 120 werknemers. Het veilingplatform verkoopt jaarlijks circa 40 duizend auto’s door heel Europa en voornamelijk in Centraal- en Oost-Europa.

Remco Otte laat in een reactie aan Automotive weten dat hij terugkijkt op vijf mooie jaren bij het bedrijf. Hij oriënteert zich nu op de toekomst. “Ik ben klaar voor een nieuwe stap. Maar het is te vroeg om daar nu al iets concreets over te kunnen zeggen.”

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.