Samenwerking Carflow en Indicata

Carflow • Carflow krijgt toegang tot de data van Indicata.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

MotorK-dochter Carflow en Indicata, het occasiondatabedrijf van Autorola, gaan samenwerken. Dat maken beide bedrijven vandaag bekend. De data van Indicata wordt toegevoegd aan Carflow.

Volgens Marco Marlia, ceo and co-Founder of MotorK, wil MotorK met deze samenwerking ‘versnippering’ tegen gaan. “Er zijn veel aanbieders van producten. Door deze samenwerking kunnen we de kennis die er in de markt is consolideren.”

MotorK kocht vorig jaar Carflow.

Carflow/MotorK en Onlinelease.nl gaan samenwerken

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Samenwerking Carflow en Indicata | Automotive Online

Samenwerking Carflow en Indicata

Carflow • Carflow krijgt toegang tot de data van Indicata.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Shutterstock

MotorK-dochter Carflow en Indicata, het occasiondatabedrijf van Autorola, gaan samenwerken. Dat maken beide bedrijven vandaag bekend. De data van Indicata wordt toegevoegd aan Carflow.

Volgens Marco Marlia, ceo and co-Founder of MotorK, wil MotorK met deze samenwerking ‘versnippering’ tegen gaan. “Er zijn veel aanbieders van producten. Door deze samenwerking kunnen we de kennis die er in de markt is consolideren.”

MotorK kocht vorig jaar Carflow.

Carflow/MotorK en Onlinelease.nl gaan samenwerken

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.