Autocraft zet in op batterijrevisie: ‘Recycling is niet heilig’

Batterijen • Autocraft heeft een capaciteit om jaarlijks 1.340 batterijen te repareren in de pas geopende vestiging in Arnhem. Het Engelse bedrijf noemt remanufacturing veel efficiënter dan recycling om de levensduur van batterijen te maximaliseren.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Autocraft)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Meer lezen over Autocraft

Autocraft zet in op batterijrevisie: ‘Recycling is niet heilig’ | Automotive Online

Autocraft zet in op batterijrevisie: ‘Recycling is niet heilig’

Batterijen • Autocraft heeft een capaciteit om jaarlijks 1.340 batterijen te repareren in de pas geopende vestiging in Arnhem. Het Engelse bedrijf noemt remanufacturing veel efficiënter dan recycling om de levensduur van batterijen te maximaliseren.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: Autocraft)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Meer lezen over Autocraft