Van Mossel en Van den Udenhout kopen Noordhoek Autogroep

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De nieuwe Noordhoek-vestiging in Tilburg. (Foto: Auto Noordhoek)

Dat bevestigen de bedrijven aan Automotive. Alle medewerkers gaan mee naar de nieuwe eigenaren.

Bastiaansen treedt in dienst bij Van den Udenhout, waar hij verantwoordelijk wordt voor Seat en Skoda. “In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het uitbouwen van ons bedrijf en dat resulteerde onder meer in twee Seat-dealer van het Jaar-titels. Onder de vleugels van Van Mossel en Van den Udenhout hoop ik dat de bedrijven nog verder kunnen groeien”, zegt dga Mark Bastiaansen.

Auto Noordhoek verdwijnt daarmee direct weer uit de onlangs gepresenteerde Automotive Dealerholding Top 60, waar het dit jaar binnenkwam op plek 58. Het bedrijf was een van de weinige zelfstandige Seat- en Skoda-dealers in het netwerk van Pon. Van Mossel staat tweede in de Top 60 en en Van den Udenhout dertiende. Van Mossel-dga Eric Berkhof kondigde eind vorig jaar al meerdere overnames aan. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Van Mossel en Van den Udenhout kopen Noordhoek Autogroep | Automotive Online

Van Mossel en Van den Udenhout kopen Noordhoek Autogroep

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De nieuwe Noordhoek-vestiging in Tilburg. (Foto: Auto Noordhoek)

Dat bevestigen de bedrijven aan Automotive. Alle medewerkers gaan mee naar de nieuwe eigenaren.

Bastiaansen treedt in dienst bij Van den Udenhout, waar hij verantwoordelijk wordt voor Seat en Skoda. “In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het uitbouwen van ons bedrijf en dat resulteerde onder meer in twee Seat-dealer van het Jaar-titels. Onder de vleugels van Van Mossel en Van den Udenhout hoop ik dat de bedrijven nog verder kunnen groeien”, zegt dga Mark Bastiaansen.

Auto Noordhoek verdwijnt daarmee direct weer uit de onlangs gepresenteerde Automotive Dealerholding Top 60, waar het dit jaar binnenkwam op plek 58. Het bedrijf was een van de weinige zelfstandige Seat- en Skoda-dealers in het netwerk van Pon. Van Mossel staat tweede in de Top 60 en en Van den Udenhout dertiende. Van Mossel-dga Eric Berkhof kondigde eind vorig jaar al meerdere overnames aan. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.