Richard Vonk van Van Mossel naar Van Laarhoven in Eindhoven

Van Laarhoven • Vonk werkte sinds 2014 bij Van Mossel.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Richard Vonk (foto: LinkedIn)

Richard Vonk wordt per 1 november vestigingsdirecteur van Van Laarhoven BMW en Mini in Eindhoven. Hij komt van Van Mossel, waar hij sinds 2014 werkte en meest recent als commercieel directeur verantwoordelijk was voor alle sales-activiteiten van de merken Volkswagen (personen- en bedrijfswagens) en Audi.

Vonk meldt op LinkedIn: “Voor sommigen zal het als een verrassing komen, maar de personen die mij goed kennen zullen mij zeker begrijpen. Per 1 november start ik in de functie van Vestigingsdirecteur bij Van Laarhoven in Eindhoven. Ik mag daar met de prachtige merken BMW & Mini aan de slag, waarbij ik ervan overtuigd ben dat ik mijn passie voor auto’s en de automotive ten volle kan beleven.”

Pala Group staat op plek 25 in de Automotive Dealerholding Top 60. Bestel de uitgave hier. 

Van Laarhoven behoort tot dealerholding Pala Group, waarvan de families Van Laarhoven en Van Doorne de aandeelhouders zijn. Pala Group nam eerder dit jaar vier BMW-vestigingen van Broekhuis over, waarmee het aantal BMW-Mini vestigingen bij Pala op dertien kwam.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Richard Vonk van Van Mossel naar Van Laarhoven in Eindhoven | Automotive Online

Richard Vonk van Van Mossel naar Van Laarhoven in Eindhoven

Van Laarhoven • Vonk werkte sinds 2014 bij Van Mossel.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Richard Vonk (foto: LinkedIn)

Richard Vonk wordt per 1 november vestigingsdirecteur van Van Laarhoven BMW en Mini in Eindhoven. Hij komt van Van Mossel, waar hij sinds 2014 werkte en meest recent als commercieel directeur verantwoordelijk was voor alle sales-activiteiten van de merken Volkswagen (personen- en bedrijfswagens) en Audi.

Vonk meldt op LinkedIn: “Voor sommigen zal het als een verrassing komen, maar de personen die mij goed kennen zullen mij zeker begrijpen. Per 1 november start ik in de functie van Vestigingsdirecteur bij Van Laarhoven in Eindhoven. Ik mag daar met de prachtige merken BMW & Mini aan de slag, waarbij ik ervan overtuigd ben dat ik mijn passie voor auto’s en de automotive ten volle kan beleven.”

Pala Group staat op plek 25 in de Automotive Dealerholding Top 60. Bestel de uitgave hier. 

Van Laarhoven behoort tot dealerholding Pala Group, waarvan de families Van Laarhoven en Van Doorne de aandeelhouders zijn. Pala Group nam eerder dit jaar vier BMW-vestigingen van Broekhuis over, waarmee het aantal BMW-Mini vestigingen bij Pala op dertien kwam.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.