Van den Udenhout Lease opent tweede vestiging in Den Bosch

Van den Udenhout • Dit jaar wordt de grens van 10 duizend leasecontracten bereikt.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Van den Udenhout

Van den Udenhout Lease opent een tweede vestiging in Den Bosch, naast de al bestaande vestigingen in Veldhoven, Eindhoven en Den Bosch. Dit is nodig omdat het bedrijf bijft groeien met het aantal leasecontracten. Dit jaar zal de mijlpaal van 10 duizend leasecontracten bereikt worden, meldt Van den Udenhout op Facebook.

Hoe groot is Van den Udenhout Lease precies? Je leest het in de meest recente Leasemaatschappij Top 60. 

Volgens Han Arts, directeur leasing binnen Van den Udenhout Groep, is de uitbreiding in Den Bosch nodig voor verdere expansie: “We groeiden de afgelopen jaren tegen de markt in, de organisatie werd te groot voor onze vestigingen. Een extra locatie is daarom een logische keuze.” Het geheim van het succes is volgens Arts het klantenbestand (van zzp’er tot bedrijven met 800 auto’s) en een breed palet aan mobiliteitsoplossingen. 

Van den Udenhout is dealer van Volkswagen Group. Dit jaar werd het bedrijf verkozen tot Audi dealer van het Jaar. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Van den Udenhout Lease opent tweede vestiging in Den Bosch | Automotive Online

Van den Udenhout Lease opent tweede vestiging in Den Bosch

Van den Udenhout • Dit jaar wordt de grens van 10 duizend leasecontracten bereikt.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: Van den Udenhout

Van den Udenhout Lease opent een tweede vestiging in Den Bosch, naast de al bestaande vestigingen in Veldhoven, Eindhoven en Den Bosch. Dit is nodig omdat het bedrijf bijft groeien met het aantal leasecontracten. Dit jaar zal de mijlpaal van 10 duizend leasecontracten bereikt worden, meldt Van den Udenhout op Facebook.

Hoe groot is Van den Udenhout Lease precies? Je leest het in de meest recente Leasemaatschappij Top 60. 

Volgens Han Arts, directeur leasing binnen Van den Udenhout Groep, is de uitbreiding in Den Bosch nodig voor verdere expansie: “We groeiden de afgelopen jaren tegen de markt in, de organisatie werd te groot voor onze vestigingen. Een extra locatie is daarom een logische keuze.” Het geheim van het succes is volgens Arts het klantenbestand (van zzp’er tot bedrijven met 800 auto’s) en een breed palet aan mobiliteitsoplossingen. 

Van den Udenhout is dealer van Volkswagen Group. Dit jaar werd het bedrijf verkozen tot Audi dealer van het Jaar. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.