Van Mossel neemt Deense Mercedes-dealer CPH over

Van Mossel • De Deense vestigingen gaan deel uitmaken van Van Mossel Automotive International.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Van Mossel)

Van Mossel neemt de Deense Mercedes-dealer CPH over. Dit meldt het bedrijf in een verklaring.

CHP is full-service dealer voor personenwagens en vans en servicepartner voor Mercedes-Benz trucks, Smart en Fuso. Daarnaast heeft het bedrijf een Mercedes-AMG-performance centre en schadeherstelactiviteiten. Het bedrijf heeft 330 medewerkers en zes locaties in de regio Kopenhagen.

De Deense vestigingen zullen onderdeel gaan uitmaken van Van Mossel Automotive International, de internationale tak binnen Van Mossel Automotive Group.

Na de overname gaan de locaties verder onder de naam Van Mossel Copenhagen. De transactie moet in het tweede kwartaal van dit jaar worden afgerond. Alle medewerkers worden overgenomen.

Jurrie Scholtens, ceo Van Mossel Automotive International: “Deze overname is onderdeel van onze strategie om een grotere footprint in Europa te krijgen. Met de toevoeging van Mercedes-Benz CPH groeit Van Mossel Automotive International uit tot bijna 1.500 medewerkers met een omzet van bijna één miljard euro in de landen Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk”.

In november nam Van Mossel de Belgische Volkswagen-dealer Garage Mertens over.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Van Mossel neemt Deense Mercedes-dealer CPH over | Automotive Online

Van Mossel neemt Deense Mercedes-dealer CPH over

Van Mossel • De Deense vestigingen gaan deel uitmaken van Van Mossel Automotive International.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Van Mossel)

Van Mossel neemt de Deense Mercedes-dealer CPH over. Dit meldt het bedrijf in een verklaring.

CHP is full-service dealer voor personenwagens en vans en servicepartner voor Mercedes-Benz trucks, Smart en Fuso. Daarnaast heeft het bedrijf een Mercedes-AMG-performance centre en schadeherstelactiviteiten. Het bedrijf heeft 330 medewerkers en zes locaties in de regio Kopenhagen.

De Deense vestigingen zullen onderdeel gaan uitmaken van Van Mossel Automotive International, de internationale tak binnen Van Mossel Automotive Group.

Na de overname gaan de locaties verder onder de naam Van Mossel Copenhagen. De transactie moet in het tweede kwartaal van dit jaar worden afgerond. Alle medewerkers worden overgenomen.

Jurrie Scholtens, ceo Van Mossel Automotive International: “Deze overname is onderdeel van onze strategie om een grotere footprint in Europa te krijgen. Met de toevoeging van Mercedes-Benz CPH groeit Van Mossel Automotive International uit tot bijna 1.500 medewerkers met een omzet van bijna één miljard euro in de landen Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk”.

In november nam Van Mossel de Belgische Volkswagen-dealer Garage Mertens over.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.