Harde Brexit kost Britse autosector 56.000 euro per minuut

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Britse autoproductie hard geraakt door brexit

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Britse fabriek raakt Astra kwijt bij harde Brexit

    […] week nog waarschuwde de Britse autokoepel SMMT dat een harde Brexit de autosector als geheel met 56.000 euro per minuut aan extra kosten op zou zadelen. De kans op zo’n no-deal Brexit is nog altijd groot nu de waarschijnlijke nieuwe premier Boris […]

Harde Brexit kost Britse autosector 56.000 euro per minuut | Automotive Online

Harde Brexit kost Britse autosector 56.000 euro per minuut

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Britse autoproductie hard geraakt door brexit

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Britse fabriek raakt Astra kwijt bij harde Brexit

    […] week nog waarschuwde de Britse autokoepel SMMT dat een harde Brexit de autosector als geheel met 56.000 euro per minuut aan extra kosten op zou zadelen. De kans op zo’n no-deal Brexit is nog altijd groot nu de waarschijnlijke nieuwe premier Boris […]