CarCollect breidt met Vallei Auto Groep merkdealer-community uit

Brand story • Sinds de uitbreiding naar België heeft CarCollect aanzienlijke groei doorgemaakt op zowel de Belgische als Nederlandse markten. Het doel om in 2024 60.000 transacties op het platform te realiseren wordt makkelijker haalbaar nu ook Vallei Auto Groep haar inruilvoertuigen uit 8 vestigingen aanbiedt op het B2B platform. Hiermee heeft CarCollect weer een grote merkdealer toegevoegd aan hun community.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: CarCollect

“De samenwerking met Vallei Auto Groep laat zien dat steeds meer dealerholdings in de automotive kiezen voor CarCollect.” aldus Lev van der Eng, CCO van CarCollect. “Het is een bevestiging van onze ambitie om ons platform verder te ontwikkelen als dé plek voor automotive handel. We zijn verheugd om Vallei Auto Groep te verwelkomen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

“Wij kiezen voor CarCollect omdat we uit eerdere ervaring proefondervindelijk hebben gezien dat het significant meer biedingen oplevert waardoor de conversie bij onze verkopers erop vooruitgaat. Het rigide systeem waarin CarCollect onze verkopers door de app leidt zorgt ervoor dat de kwaliteit van de taxatie beter is; betere kwaliteit zorgt echt voor betere biedingen. Ook de logica van de workflow indien een auto is ingeruild richting kopers is optimaal. Zelfs transport kan geautomatiseerd worden ingeregeld als er voldaan is aan de betaal en vrijwaringsvoorwaarden.” Aldus Paul Fijn, Occasion Manager Vallei Auto Groep

CarCollect blijft zich in de toekomst richten op innovatie en efficiëntie, met als doel de voertuighandel te transformeren en te verbeteren voor alle partijen op het platform.

Voor meer informatie kun je deze video bekijken:

CarCollect breidt met Vallei Auto Groep merkdealer-community uit | Automotive Online

CarCollect breidt met Vallei Auto Groep merkdealer-community uit

Brand story • Sinds de uitbreiding naar België heeft CarCollect aanzienlijke groei doorgemaakt op zowel de Belgische als Nederlandse markten. Het doel om in 2024 60.000 transacties op het platform te realiseren wordt makkelijker haalbaar nu ook Vallei Auto Groep haar inruilvoertuigen uit 8 vestigingen aanbiedt op het B2B platform. Hiermee heeft CarCollect weer een grote merkdealer toegevoegd aan hun community.
Albert-Jan Cornelissen Albert-Jan Cornelissen
• Laatste update:
Foto: CarCollect

“De samenwerking met Vallei Auto Groep laat zien dat steeds meer dealerholdings in de automotive kiezen voor CarCollect.” aldus Lev van der Eng, CCO van CarCollect. “Het is een bevestiging van onze ambitie om ons platform verder te ontwikkelen als dé plek voor automotive handel. We zijn verheugd om Vallei Auto Groep te verwelkomen en kijken uit naar een succesvolle samenwerking.”

“Wij kiezen voor CarCollect omdat we uit eerdere ervaring proefondervindelijk hebben gezien dat het significant meer biedingen oplevert waardoor de conversie bij onze verkopers erop vooruitgaat. Het rigide systeem waarin CarCollect onze verkopers door de app leidt zorgt ervoor dat de kwaliteit van de taxatie beter is; betere kwaliteit zorgt echt voor betere biedingen. Ook de logica van de workflow indien een auto is ingeruild richting kopers is optimaal. Zelfs transport kan geautomatiseerd worden ingeregeld als er voldaan is aan de betaal en vrijwaringsvoorwaarden.” Aldus Paul Fijn, Occasion Manager Vallei Auto Groep

CarCollect blijft zich in de toekomst richten op innovatie en efficiëntie, met als doel de voertuighandel te transformeren en te verbeteren voor alle partijen op het platform.

Voor meer informatie kun je deze video bekijken: