Nio sluit partnerschap voor inruilservice met Bleeker & De Jong en viaBovemij.nl

Nio • De ingeruilde voertuigen komen direct beschikbaar op de viaBovemij.nl autoveiling, waar Bovag-leden een bod kunnen uitbrengen.
Redactie Redactie
(Foto: Shutterstock)

Automerk Nio, groothandelsbedrijf (of ‘remarketingpartner’) Bleeker & de Jong en platform viaBovemij.nl gaan een samenwerking aan voor het bieden van een inruilservice. Dit heeft Bovemij (een dochteronderneming van Bovag) bekendgemaakt in een persbericht. Door de overeenkomst kunnen mensen overstappen op een nieuwe Nio, terwijl de huidige auto ingeruild kan worden.

Autorijders krijgen volgens de samenwerkende partijen zo een marktconforme inruilwaarde voor de huidige auto bij aanschaf van een nieuwe Nio of bij het afsluiten van een ‘Nio Subscription abonnement’.

De ingeruilde voertuigen komen beschikbaar op de viaBovemij.nl-autoveiling. Hier kunnen Bovag-leden een bod op de occasion uitbrengen. Remco Schoenmaker, partnermanager van viaBovemij.nl, vertelt: “Deze driehoekssamenwerking versterkt de dienstverlening voor Nio en verruimt het aanbod voor Bovag-leden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Nio sluit partnerschap voor inruilservice met Bleeker & De Jong en viaBovemij.nl | Automotive Online

Nio sluit partnerschap voor inruilservice met Bleeker & De Jong en viaBovemij.nl

Nio • De ingeruilde voertuigen komen direct beschikbaar op de viaBovemij.nl autoveiling, waar Bovag-leden een bod kunnen uitbrengen.
Redactie Redactie
(Foto: Shutterstock)

Automerk Nio, groothandelsbedrijf (of ‘remarketingpartner’) Bleeker & de Jong en platform viaBovemij.nl gaan een samenwerking aan voor het bieden van een inruilservice. Dit heeft Bovemij (een dochteronderneming van Bovag) bekendgemaakt in een persbericht. Door de overeenkomst kunnen mensen overstappen op een nieuwe Nio, terwijl de huidige auto ingeruild kan worden.

Autorijders krijgen volgens de samenwerkende partijen zo een marktconforme inruilwaarde voor de huidige auto bij aanschaf van een nieuwe Nio of bij het afsluiten van een ‘Nio Subscription abonnement’.

De ingeruilde voertuigen komen beschikbaar op de viaBovemij.nl-autoveiling. Hier kunnen Bovag-leden een bod op de occasion uitbrengen. Remco Schoenmaker, partnermanager van viaBovemij.nl, vertelt: “Deze driehoekssamenwerking versterkt de dienstverlening voor Nio en verruimt het aanbod voor Bovag-leden.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.