Nio sluit partnerschap voor inruilservice met Bleeker & De Jong en viaBovemij.nl

Nio • De ingeruilde voertuigen komen direct beschikbaar op de viaBovemij.nl autoveiling, waar Bovag-leden een bod kunnen uitbrengen.
Redactie Redactie
De Nio ET7 (Foto: Shutterstock)

Automerk Nio, groothandelsbedrijf (of ‘remarketingpartner’) Bleeker & de Jong en platform viaBovemij.nl gaan een samenwerking aan voor het bieden van een inruilservice. Dit heeft Bovemij (een dochteronderneming van Bovag) bekendgemaakt in een persbericht. Door de overeenkomst kunnen mensen overstappen op een nieuwe Nio, terwijl de huidige auto ingeruild kan worden.

Autorijders krijgen volgens de samenwerkende partijen zo een marktconforme inruilwaarde voor de huidige auto bij aanschaf van een nieuwe Nio of bij het afsluiten van een ‘Nio Subscription abonnement’.

De ingeruilde voertuigen komen beschikbaar op de viaBovemij.nl-autoveiling. Hier kunnen Bovag-leden een bod op de occasion uitbrengen. Remco Schoenmaker, partnermanager van viaBovemij.nl, vertelt: “Deze driehoekssamenwerking versterkt de dienstverlening voor Nio en verruimt het aanbod voor Bovag-leden.”

Nio sluit partnerschap voor inruilservice met Bleeker & De Jong en viaBovemij.nl | Automotive Online

Nio sluit partnerschap voor inruilservice met Bleeker & De Jong en viaBovemij.nl

Nio • De ingeruilde voertuigen komen direct beschikbaar op de viaBovemij.nl autoveiling, waar Bovag-leden een bod kunnen uitbrengen.
Redactie Redactie
De Nio ET7 (Foto: Shutterstock)

Automerk Nio, groothandelsbedrijf (of ‘remarketingpartner’) Bleeker & de Jong en platform viaBovemij.nl gaan een samenwerking aan voor het bieden van een inruilservice. Dit heeft Bovemij (een dochteronderneming van Bovag) bekendgemaakt in een persbericht. Door de overeenkomst kunnen mensen overstappen op een nieuwe Nio, terwijl de huidige auto ingeruild kan worden.

Autorijders krijgen volgens de samenwerkende partijen zo een marktconforme inruilwaarde voor de huidige auto bij aanschaf van een nieuwe Nio of bij het afsluiten van een ‘Nio Subscription abonnement’.

De ingeruilde voertuigen komen beschikbaar op de viaBovemij.nl-autoveiling. Hier kunnen Bovag-leden een bod op de occasion uitbrengen. Remco Schoenmaker, partnermanager van viaBovemij.nl, vertelt: “Deze driehoekssamenwerking versterkt de dienstverlening voor Nio en verruimt het aanbod voor Bovag-leden.”