Henk van den Helder herbenoemd als voorzitter Bovag verhuur- en deelautobedrijven

Bovag • Het wordt voor Van den Helder zijn tweede termijn als voorzitter verhuur- en deelautobedrijven.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Hertz)

Henk van den Helder is voor een tweede termijn benoemd als afdelingsvoorzitter Bovag verhuur- en deelautobedrijven. De leden van de branchevereniging gingen hier unaniem mee akkoord tijdens de algemene ledenvergadering op 17 januari. De herbenoeming is voor een duur van vier jaar.

Daarnaast stemden leden ook in met de herbenoeming van bestuurslid Gerard Spoor van Van Dusschoten & Van Ginkel uit Amersfoort voor een tweede termijn van vier jaar. Frits Pieper van Adrem Autoverhuur in Maastricht werd benoemd tot nieuw bestuurslid van de afdeling.

Ook zijn tijdens de ALV Wilfred van Empel (Flex Car Rent, Tilburg) en Arjan Bultman (Diks Autoverhuur, Amsterdam) afgetreden als bestuurslid. Beide heren waren niet herkiesbaar, omdat hun tweede en daarmee laatste bestuurstermijn erop zit.

Eerder werd Gerard ten Buuren ook herbenoemd. Hij gaat een derde termijn als voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven tegemoet.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Henk van den Helder herbenoemd als voorzitter Bovag verhuur- en deelautobedrijven | Automotive Online

Henk van den Helder herbenoemd als voorzitter Bovag verhuur- en deelautobedrijven

Bovag • Het wordt voor Van den Helder zijn tweede termijn als voorzitter verhuur- en deelautobedrijven.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
(Foto: Hertz)

Henk van den Helder is voor een tweede termijn benoemd als afdelingsvoorzitter Bovag verhuur- en deelautobedrijven. De leden van de branchevereniging gingen hier unaniem mee akkoord tijdens de algemene ledenvergadering op 17 januari. De herbenoeming is voor een duur van vier jaar.

Daarnaast stemden leden ook in met de herbenoeming van bestuurslid Gerard Spoor van Van Dusschoten & Van Ginkel uit Amersfoort voor een tweede termijn van vier jaar. Frits Pieper van Adrem Autoverhuur in Maastricht werd benoemd tot nieuw bestuurslid van de afdeling.

Ook zijn tijdens de ALV Wilfred van Empel (Flex Car Rent, Tilburg) en Arjan Bultman (Diks Autoverhuur, Amsterdam) afgetreden als bestuurslid. Beide heren waren niet herkiesbaar, omdat hun tweede en daarmee laatste bestuurstermijn erop zit.

Eerder werd Gerard ten Buuren ook herbenoemd. Hij gaat een derde termijn als voorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven tegemoet.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.