Marcel van de Lustgraaf vertrekt bij Bovemij

Bovemij • Zijn vertrek vindt plaats in ‘goed overleg’.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Marcel van de Lustgraaf is nieuwe chief digital operating officer Bovemij
Foto: Bovemij

Marcel van de Lustgraaf, Chief Digital Operations Officer, vertrekt bij Bovemij. Van Lustgraaf trad in januari 2020 toe tot de Raad van Bestuur voor een periode van vier jaar. Het besluit om deze termijn niet te verlengen is ‘in goed overleg’ genomen. Zijn taken en verantwoordelijkheden worden intern opgepakt. Dit stelt Bovemij in een persbericht.

“Marcel heeft in de afgelopen jaren met de digitale transformatie en de modernisering van ons ICT-landschap succesvol in gang gezet. Met de keuze van afgelopen november om ons volledig te richten op verzekeringen (Bovemij en ENRA), garanties (Autotrust) en datadiensten (RDC) komt er meer verantwoordelijkheid bij de verschillende bedrijfsonderdelen te liggen. Dat stelt hen in staat om beter en sneller te kunnen inspelen op de behoeften van klanten. We passen hier nu ook onze besturing op aan”, zegt ceo Hans Coffeng.

Van de Lustgraaf ziet zichzelf als ‘een aanjager van digitale transformaties’. “Ik ben dankbaar dat ik die rol ook bij Bovemij heb kunnen vervullen. De belangrijkste strategische keuzes voor de komende jaren zijn gemaakt. Het is nu aan de bedrijfsonderdelen om de volgende stappen te zetten.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Marcel van de Lustgraaf vertrekt bij Bovemij | Automotive Online

Marcel van de Lustgraaf vertrekt bij Bovemij

Bovemij • Zijn vertrek vindt plaats in ‘goed overleg’.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Marcel van de Lustgraaf is nieuwe chief digital operating officer Bovemij
Foto: Bovemij

Marcel van de Lustgraaf, Chief Digital Operations Officer, vertrekt bij Bovemij. Van Lustgraaf trad in januari 2020 toe tot de Raad van Bestuur voor een periode van vier jaar. Het besluit om deze termijn niet te verlengen is ‘in goed overleg’ genomen. Zijn taken en verantwoordelijkheden worden intern opgepakt. Dit stelt Bovemij in een persbericht.

“Marcel heeft in de afgelopen jaren met de digitale transformatie en de modernisering van ons ICT-landschap succesvol in gang gezet. Met de keuze van afgelopen november om ons volledig te richten op verzekeringen (Bovemij en ENRA), garanties (Autotrust) en datadiensten (RDC) komt er meer verantwoordelijkheid bij de verschillende bedrijfsonderdelen te liggen. Dat stelt hen in staat om beter en sneller te kunnen inspelen op de behoeften van klanten. We passen hier nu ook onze besturing op aan”, zegt ceo Hans Coffeng.

Van de Lustgraaf ziet zichzelf als ‘een aanjager van digitale transformaties’. “Ik ben dankbaar dat ik die rol ook bij Bovemij heb kunnen vervullen. De belangrijkste strategische keuzes voor de komende jaren zijn gemaakt. Het is nu aan de bedrijfsonderdelen om de volgende stappen te zetten.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.