Elektrisch prototype Renault gaat on tour door Europa

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • paul

  het blijft natuurlijk een beperking zon elec auto met max 160 km
  en wat kost het echt met de huidige energie om deze auto op te laden ?? laad stations waar geld in moet kost onderweg natuurlijk nog meer nog niet voor mij dus

 • Ivar Volder / NGV-Holland

  Gelukkig kijkt Renault verder dan de neus lang is en werkt zij ook aan rijden op aardgas. Elektrisch rijden? Een politieke hype, voorlopig veel teveel beren op de weg en hoe schoon is het eigenlijk? Bezint eer ge begint!

 • Richard

  Bovengenoemde “beren op de weg” zullen in een rap tempo verminderen nu er miljarden in de ontwikkeling van de elektrische auto wordt gestoken. Dit is niet een nederlands bedenkseltje maar wereldwijd wordt er gigantisch in geinvesteerd. Oplaadtijden worden korter, capaciteit van de accu’s groter, etc. etc. Ik denk dat het veel mensen gaat verrassen hoe snel deze ontwikkeling gaat. Kijk naar de elektrisch fiets die in 5 jaar van randverschijnsel naar één van de belangrijkste markten voor de fietsenhandelaren veranderd is.