Opinie Norbert van den Eijnden | De EV dreigt de nieuwe witte Mercedes S-klasse te worden

Opinie • Tegenwoordig besteden banken en leasemaatschappijen miljoenen aan KYC (Know Your Customer), om witwassen en fraude tegen te gaan. Als het om EV’s gaat is het echter nog belangrijker om de (eind)klant goed te kennen, betoogt columnist Norbert van den Eijnden.
Norbert van den Eijnden Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijden.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijnden

Norbert van den Eijnden heeft rijke carrière in de leasebranche achter de rug. Zo was hij jarenlang ceo van Alphabet International. In die hoedanigheid werd hij ook verkozen tot Automotive Manager of the Year 2011. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur. Ook zit hij in de Raad van Commissarissen van Bovemij.

Opinie Norbert van den Eijnden | De EV dreigt de nieuwe witte Mercedes S-klasse te worden | Automotive Online

Opinie Norbert van den Eijnden | De EV dreigt de nieuwe witte Mercedes S-klasse te worden

Opinie • Tegenwoordig besteden banken en leasemaatschappijen miljoenen aan KYC (Know Your Customer), om witwassen en fraude tegen te gaan. Als het om EV’s gaat is het echter nog belangrijker om de (eind)klant goed te kennen, betoogt columnist Norbert van den Eijnden.
Norbert van den Eijnden Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijden.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Norbert van den Eijnden
Norbert van den Eijnden

Norbert van den Eijnden heeft rijke carrière in de leasebranche achter de rug. Zo was hij jarenlang ceo van Alphabet International. In die hoedanigheid werd hij ook verkozen tot Automotive Manager of the Year 2011. Tegenwoordig is hij zelfstandig adviseur. Ook zit hij in de Raad van Commissarissen van Bovemij.