Wereld van De Jong | Stop de Europese greenwashing

Column • AM-columnist Arjen de Jong vindt de Europese focus op tailpipe-emissies onbegrijpelijk. Het bevoordeelt de Chinese auto-industrie, die volgens De Jong gekenmerkt wordt door een onmenselijke roofbouw op mens en milieu. Hij pleit voor een integrale aanpak, waarbij de hele ecologische footprint wordt meegenomen.
Arjen de Jong Arjen de Jong
• Laatste update:
Arjen de Jong, voormalig CEO BMW Group nederland, senior ­advisor boyden global executive search (Beeld: Mobility Media)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Wereld van De Jong | Stop de Europese greenwashing | Automotive Online

Wereld van De Jong | Stop de Europese greenwashing

Column • AM-columnist Arjen de Jong vindt de Europese focus op tailpipe-emissies onbegrijpelijk. Het bevoordeelt de Chinese auto-industrie, die volgens De Jong gekenmerkt wordt door een onmenselijke roofbouw op mens en milieu. Hij pleit voor een integrale aanpak, waarbij de hele ecologische footprint wordt meegenomen.
Arjen de Jong Arjen de Jong
• Laatste update:
Arjen de Jong, voormalig CEO BMW Group nederland, senior ­advisor boyden global executive search (Beeld: Mobility Media)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.