Bochane wint internationale dealerprijs

Bochane • Bochane was een van de vijf genomineerden die werd bekroond. De prijs is een initiatief van Northwood University in Michigan.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Bochane)

Thijs Bochane heeft vorige week met zijn gelijknamige dealerbedrijf de Dealer Education Award gewonnen, een internationale erkenning binnen de auto-industrie. Bochane ontving de prijs tijdens het NADA congres in Las Vegas.

Bochane is niet alleen trots op de prestatie die hij met zijn bedrijf geleverd heeft, maar ook op het feit dat hij slechts een van de vijf Nederlanders ooit is die genomineerd zijn geweest voor deze prijs. “Mijn studie aan Northwood University is ontzettend belangrijk geweest en heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en hoe ik onderneem.’’

Voordat Bochane op zijn twintigste naar Northwood vertrok, studeerde hij aan IVA Business School in Driebergen. De IVA onderhoudt al decennialang nauwe banden met de universiteit in Michigan. Henk van Lith, adjunct-directeur van IVA, vergezelde de awardwinnaar naar Las Vegas. “Ik ken Thijs al vanaf dat hij student was bij de IVA en ik heb diep respect voor zijn prestaties. De indrukwekkende groei bij Bochane Groep is aan zijn leiderschap te danken.”

Toekomst

In januari werd bekend dat Bochane ook BYD’s gaat verkopen. Op dit moment staat het plan centraal om de structuur van het bedrijf te versterken. “Bochane Groep bestaat nu uit 48 vestigingen met dealerschappen van Renault, Dacia, Mitsubishi en Nissan. Tot de groep behoren verder een aantal Vakgarages, een verhuur-, schadeherstel- en leasebedrijf. Het verder uitbreiden van het familiebedrijf en het doorgroeien is onderdeel van mijn visie en strategie,” aldus Bochane.

De Dealer Education Awards bestaan sinds 1972. Het erkent ondernemers en tevens oud-studenten van Northwood University voor hun toewijding en bijdragen aan de vooruitgang van het onderwijs.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Bochane wint internationale dealerprijs | Automotive Online

Bochane wint internationale dealerprijs

Bochane • Bochane was een van de vijf genomineerden die werd bekroond. De prijs is een initiatief van Northwood University in Michigan.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Bochane)

Thijs Bochane heeft vorige week met zijn gelijknamige dealerbedrijf de Dealer Education Award gewonnen, een internationale erkenning binnen de auto-industrie. Bochane ontving de prijs tijdens het NADA congres in Las Vegas.

Bochane is niet alleen trots op de prestatie die hij met zijn bedrijf geleverd heeft, maar ook op het feit dat hij slechts een van de vijf Nederlanders ooit is die genomineerd zijn geweest voor deze prijs. “Mijn studie aan Northwood University is ontzettend belangrijk geweest en heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en hoe ik onderneem.’’

Voordat Bochane op zijn twintigste naar Northwood vertrok, studeerde hij aan IVA Business School in Driebergen. De IVA onderhoudt al decennialang nauwe banden met de universiteit in Michigan. Henk van Lith, adjunct-directeur van IVA, vergezelde de awardwinnaar naar Las Vegas. “Ik ken Thijs al vanaf dat hij student was bij de IVA en ik heb diep respect voor zijn prestaties. De indrukwekkende groei bij Bochane Groep is aan zijn leiderschap te danken.”

Toekomst

In januari werd bekend dat Bochane ook BYD’s gaat verkopen. Op dit moment staat het plan centraal om de structuur van het bedrijf te versterken. “Bochane Groep bestaat nu uit 48 vestigingen met dealerschappen van Renault, Dacia, Mitsubishi en Nissan. Tot de groep behoren verder een aantal Vakgarages, een verhuur-, schadeherstel- en leasebedrijf. Het verder uitbreiden van het familiebedrijf en het doorgroeien is onderdeel van mijn visie en strategie,” aldus Bochane.

De Dealer Education Awards bestaan sinds 1972. Het erkent ondernemers en tevens oud-studenten van Northwood University voor hun toewijding en bijdragen aan de vooruitgang van het onderwijs.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.