Dirk Gaasbeek nieuwe directeur Van Gent Lease

Van Gent • Naast zijn functie als algemeen directeur wordt Gaasbeek ook mede-eigenaar van Van Gent Lease.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Van Gent Lease)

Per 1 februari 2024 is Dirk Gaasbeek de nieuwe directeur/eigenaar van Van Gent Lease. Dit maakt het bedrijf bekend.

Van Gaasbeek begon zijn carrière in 2004 bij Leaseplan Nederland als management trainee. Van 2016 tot 2021 was hij daar lid van het managementteam, eerst als commercieel directeur mkb en private lease, later als personeelsdirecteur. Vervolgens heeft hij anderhalf jaar meegewerkt aan de energietransitie bij energiebedrijf Groendus als business development director.

“Ik ben enorm blij met de kans die ik krijg om te mogen ondernemen in de voor mij zo bekende leasebranche”, vertelt Gaasbeek. “Van Gent Lease biedt een unieke propositie aan de lokale ondernemer, wat verklaart waarom er nagenoeg geen verloop zit in het klantenbestand. Ik zie er daarom enorm naar uit om samen met het team Van Gent Lease de volgende stappen te mogen gaan zetten!”

Diderik van Gent: “Met Dirk hebben we de juiste man gevonden. En zelf blijf ik zeker betrokken bij Van Gent lease in een commerciële rol.”

Van Gent Lease is in 2016 opgericht door Jacco, Gilbert en Diderik van Gent en richt zich op de lokale markt van zzp tot mkb en wagenparken van 1 tot 100 auto’s. Na de eerste jaren onder de vleugels van Alcredis, is Van Gent Lease vanaf 2021 volledig zelfstandig doorgegroeid als merkonafhankelijke leasemaatschappij voor zakelijke klanten. Van Gent Lease richt zich op operational lease.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.