Alliance Automotive Group Benelux neemt Roskamp Automaterialen over

AAGB • De grossiersvestigingen worden per 1 maart 2024 volledig geïntegreerd binnen de dochteronderneming Partspoint.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Roskamp
Roskamp Automaterialen. (Foto: Roskamp)

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) neemt Roskamp Automaterialen uit Stadskanaal en Veendam over. De grossiersvestigingen worden per 1 maart 2024 volledig geïntegreerd binnen de dochteronderneming Partspoint, zo meldt AABG in een persbericht.

Roskamp, met twee vestigingen in de provincie Groningen, is een grossier met een assortiment aan automaterialen, banden en gereedschappen. De eigenaren, Hinriko Schür, en Marieke Holwerda-Schür, verhuizen mee naar Alliance Automotive Group Benelux.

Rob Visser, director network bij AAGB, laat weten: “Met de overname verwerven we twee toekomstbestendige Partspoint vestigingen.” Hinriko Schür vult aan: “Ik heb een groot vertrouwen in Partspoint en AAGB. We waren het al snel eens dat we de uitdagingen gezamenlijk veel beter aan kunnen. Doordat alle personeelsleden aanblijven, zijn we ook in de toekomst een sterke partner voor onze klanten.”

Vorig jaar nam AAGB onder meer JECE Automaterialen in Raamsdonkveer, Allcos in Emmeloord en Rocar-Tech Garage Equipment uit Hengelo over.

Alliance Automotive Group Benelux neemt Roskamp Automaterialen over | Automotive Online

Alliance Automotive Group Benelux neemt Roskamp Automaterialen over

AAGB • De grossiersvestigingen worden per 1 maart 2024 volledig geïntegreerd binnen de dochteronderneming Partspoint.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Roskamp
Roskamp Automaterialen. (Foto: Roskamp)

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) neemt Roskamp Automaterialen uit Stadskanaal en Veendam over. De grossiersvestigingen worden per 1 maart 2024 volledig geïntegreerd binnen de dochteronderneming Partspoint, zo meldt AABG in een persbericht.

Roskamp, met twee vestigingen in de provincie Groningen, is een grossier met een assortiment aan automaterialen, banden en gereedschappen. De eigenaren, Hinriko Schür, en Marieke Holwerda-Schür, verhuizen mee naar Alliance Automotive Group Benelux.

Rob Visser, director network bij AAGB, laat weten: “Met de overname verwerven we twee toekomstbestendige Partspoint vestigingen.” Hinriko Schür vult aan: “Ik heb een groot vertrouwen in Partspoint en AAGB. We waren het al snel eens dat we de uitdagingen gezamenlijk veel beter aan kunnen. Doordat alle personeelsleden aanblijven, zijn we ook in de toekomst een sterke partner voor onze klanten.”

Vorig jaar nam AAGB onder meer JECE Automaterialen in Raamsdonkveer, Allcos in Emmeloord en Rocar-Tech Garage Equipment uit Hengelo over.