KwikFit opent nieuwe vestiging in Hoofddorp

KwikFit • Het is de tweede KwikFit-vestiging in Hoofddorp.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Kwik-Fit)

KwikFit opent een nieuwe vestiging op bedrijvenpark De President in Hoofddorp. Volgens KwikFit is het ‘een van de modernste garages van Nederland’. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

KwikFit had al een vestiging in Hoofddorp, maar die vestiging was volgens het bedrijf niet groot genoeg ‘waardoor verdere uitbreiding wenselijk was om alle klanten goed te bedienen’.

Elektrische rijder

Met de opening van de nieuwe vestiging kunnen mensen in de regio sneller geholpen worden. Het bedrijf wil vooral ook de elektrische rijder van dienst zijn. “Onze vakmensen zijn opgeleid door KwikFit en worden voortdurend getraind om hun kennis actueel te houden. Daarom kunnen we ook elektrische auto’s de beste service bieden”, zegt filiaalmanager Edwin van der Velde.

Voor Nio rijders komt de nieuwe vestiging als geroepen. De vestiging richt zicht met name op het bieden van service voor de elektrische auto’s van het Chinese merk. Vorig jaar werd het merk onderhoudspartner van Nio.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.