Commercieel directeur Niels Korthals Altes vertrekt bij Fastned

Jeroen Vos Jeroen Vos
Niels Korthals Altes vertrekt eind 2021 als commercieel directeur van Fastned. (Foto: Fastned)

Niels Korthals Altes vertrekt eind 2021 als commercieel directeur (cco) bij snellaadbedrijf Fastned.  De huidige cco en voormalig head of funding van de exploitant van snellaadstations is toe aan nieuwe uitdaging. Er wordt nog gezocht naar een opvolger. Dat maakt het snellaadbedrijf vandaag bekend.

Korthals Altes was in de afgelopen 8 jaar verantwoordelijk voor de financiering en commerciële ontwikkeling van het bedrijf. Volgens Michiel Langezaal, ceo van Fastned, heeft Korthals zelf besloten om weg te gaan bij het snellaadbedrijf. “Hij heeft meer met de start-up fase van een bedrijf, dan de scale-up fase waarin Fastned zich nu bevindt. Ik kijk met bewondering terug op wat hij voor de onderneming heeft betekend”, aldus Langezaal. Michiel Langezaal, ceo van Fastned, sprak eerder in de Automotive Livestream over de groeiambities van het snellaadbedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Commercieel directeur Niels Korthals Altes vertrekt bij Fastned | Automotive Online

Commercieel directeur Niels Korthals Altes vertrekt bij Fastned

Jeroen Vos Jeroen Vos
Niels Korthals Altes vertrekt eind 2021 als commercieel directeur van Fastned. (Foto: Fastned)

Niels Korthals Altes vertrekt eind 2021 als commercieel directeur (cco) bij snellaadbedrijf Fastned.  De huidige cco en voormalig head of funding van de exploitant van snellaadstations is toe aan nieuwe uitdaging. Er wordt nog gezocht naar een opvolger. Dat maakt het snellaadbedrijf vandaag bekend.

Korthals Altes was in de afgelopen 8 jaar verantwoordelijk voor de financiering en commerciële ontwikkeling van het bedrijf. Volgens Michiel Langezaal, ceo van Fastned, heeft Korthals zelf besloten om weg te gaan bij het snellaadbedrijf. “Hij heeft meer met de start-up fase van een bedrijf, dan de scale-up fase waarin Fastned zich nu bevindt. Ik kijk met bewondering terug op wat hij voor de onderneming heeft betekend”, aldus Langezaal. Michiel Langezaal, ceo van Fastned, sprak eerder in de Automotive Livestream over de groeiambities van het snellaadbedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.