Harrie Arendsen verhuist naar nieuw bedrijfspand in Almelo

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Nieuw pand van Harrie Arendsen in Almelo. (Foto: Harrie Arendsen)

Volvo-dealer Harrie Arendsen is onlangs verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Almelo op een meer centrale locatie op het bedrijventerrein Het Wendelgoor. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. In het oude pand van Harrie Arendsen is, na een verbouwing, sinds kort de tweede vestiging van Auto Haarhuis gevestigd.

In het nieuwe bedrijfspand is met name de werkplaats grondig verbouwd. Hier wordt gewerkt volgens het Volvo Personal Service systeem, waarmee Arendsen ook werkt in de vestigingen in Zevenaar, Hengelo en Doetinchem. Hiervoor zijn onder andere de bruggen vervangen, is een olie-, lucht- en watervoorziening aangelegd vanuit het plafond en zijn speciale VPS-balies neergezet. Volgens het bedrijf is het VPS-systeem te vergelijken met een pitstop waarbij twee monteurs tegelijkertijd aan één auto werken en alle materialen direct voorhanden moeten zijn. Ook hebben de monteurs rechtstreeks contact met de eigenaar van de auto over het onderhoud.

Harrie Arendsen is een familiebedrijf en heeft vijf dealervestigingen van Volvo (Zevenaar, Almelo, Hengelo, Doetinchem en Ruurlo).  

Harrie Arendsen verhuist naar nieuw bedrijfspand in Almelo | Automotive Online

Harrie Arendsen verhuist naar nieuw bedrijfspand in Almelo

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Nieuw pand van Harrie Arendsen in Almelo. (Foto: Harrie Arendsen)

Volvo-dealer Harrie Arendsen is onlangs verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in Almelo op een meer centrale locatie op het bedrijventerrein Het Wendelgoor. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. In het oude pand van Harrie Arendsen is, na een verbouwing, sinds kort de tweede vestiging van Auto Haarhuis gevestigd.

In het nieuwe bedrijfspand is met name de werkplaats grondig verbouwd. Hier wordt gewerkt volgens het Volvo Personal Service systeem, waarmee Arendsen ook werkt in de vestigingen in Zevenaar, Hengelo en Doetinchem. Hiervoor zijn onder andere de bruggen vervangen, is een olie-, lucht- en watervoorziening aangelegd vanuit het plafond en zijn speciale VPS-balies neergezet. Volgens het bedrijf is het VPS-systeem te vergelijken met een pitstop waarbij twee monteurs tegelijkertijd aan één auto werken en alle materialen direct voorhanden moeten zijn. Ook hebben de monteurs rechtstreeks contact met de eigenaar van de auto over het onderhoud.

Harrie Arendsen is een familiebedrijf en heeft vijf dealervestigingen van Volvo (Zevenaar, Almelo, Hengelo, Doetinchem en Ruurlo).