De Voorstad-Groep koopt ASN Autoschade Van Veen Leiden

Overname • Voor werknemers en klanten verandert er voorlopig niets.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(Foto: De Voorstad).

De Voorstad-Groep koopt Autoschade Van Veen in Leiden. De overname is met terugwerkende kracht per 1 januari 2024. Dat meldt De Voorstad in een persbericht.

De Voorstad-Groep bestaat uit De Voorstad, Auto Haagstad, Autostad Leiden en Voorstad Autolease. De Voorstad werkte al langer samen met ASN Autoschade Van Veen. “Sinds de start van dit bedrijf herstellen wij regelmatig schades voor Autostad Leiden”, vertelt Hans van Veen die het bedrijf in 1990 oprichtte. “Hun manier van werken sluit erg aan bij die van mij.”

Met de overname van ASN Autoschade Van Veen heeft De Voorstad naar eigen zeggen ‘een volledig pakket voor de particuliere- en zakelijke rijder’. “Wij zijn bijzonder trots op de overname van Van Veen”, zeggen Coen en Bart-Jan Kraal, directeuren bij De Voorstad.

Voor werknemers en klanten verandert er voorlopig niets. Het bedrijf blijft onderdeel van het ASN-netwerk en Hans van Veen blijft de komende periode aan als manager van het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.