Jaap Koopstra, Gysa Vliegenthart en Thijs de Wit genomineerd voor Geerlig Riemerprijs

Onderwijs • De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een IVA-student(e) die zowel intellectuele gaven als sociale vaardigheden opvallend goed combineert.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
De drie genomineerden voor de Geerlig Riemerprijs 2024. (Foto: IVA Driebergen).

Jaap Koopstra, Gysa Vliegenthart en Thijs de Wit zijn genomineerd voor de Geerlig Riemerprijs 2024. Op woensdag 15 mei wordt bekendgemaakt wie de 42ste Geerlig Riemerprijs in ontvangst mag nemen. Dat meldt IVA Business School in een persbericht.

De Geerlig Riemerprijs wordt jaarlijks toegekend aan een IVA-student(e) die intellectuele gaven en sociale vaardigheden opvallend goed combineert, volgens de beoordeling van zowel medestudenten als docenten. Deze prijs is een eerbetoon aan de heer Geerlig Riemer, de oprichter van het instituut, en werd geïntroduceerd ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum in 1980.

Vorig jaar won de 20-jarige Famke Verstegen de prijs. De prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag. Het bedrag kan besteed worden aan een stage, studiereis of aanvullende opleiding.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Jaap Koopstra, Gysa Vliegenthart en Thijs de Wit genomineerd voor Geerlig Riemerprijs | Automotive Online

Jaap Koopstra, Gysa Vliegenthart en Thijs de Wit genomineerd voor Geerlig Riemerprijs

Onderwijs • De prijs wordt jaarlijks toegekend aan een IVA-student(e) die zowel intellectuele gaven als sociale vaardigheden opvallend goed combineert.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
De drie genomineerden voor de Geerlig Riemerprijs 2024. (Foto: IVA Driebergen).

Jaap Koopstra, Gysa Vliegenthart en Thijs de Wit zijn genomineerd voor de Geerlig Riemerprijs 2024. Op woensdag 15 mei wordt bekendgemaakt wie de 42ste Geerlig Riemerprijs in ontvangst mag nemen. Dat meldt IVA Business School in een persbericht.

De Geerlig Riemerprijs wordt jaarlijks toegekend aan een IVA-student(e) die intellectuele gaven en sociale vaardigheden opvallend goed combineert, volgens de beoordeling van zowel medestudenten als docenten. Deze prijs is een eerbetoon aan de heer Geerlig Riemer, de oprichter van het instituut, en werd geïntroduceerd ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum in 1980.

Vorig jaar won de 20-jarige Famke Verstegen de prijs. De prijs bestaat uit een oorkonde en een geldbedrag. Het bedrag kan besteed worden aan een stage, studiereis of aanvullende opleiding.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.