Car-Systems integreert Silverdat calculate

Redactie Redactie

“We werken al veel langer samen met Car-Systems”, aldus Linda Groot, woordvoerder bij VWE. “Het bedrijf wilde de software uitbreiden met Silverdat calculate en dat hebben we samen met hen gerealiseerd.”

Door de koppeling tussen de systemen worden klantgegevens, kenteken en chassisnummer automatisch ingevuld in de calculatie. Silverdat calculate levert een norm-calculatie welke voorzien is van fabriekstijden, OE-nummers, Nederlandse prijzen en AZT spuitsysteem. Hiermee kan een compleet schaderapport worden opgemaakt om in te dienen bij een opdrachtgever. Wanneer de calculatie gemaakt is, kan de gebruiker deze inlezen in de werkorder.

Waardes zoals arbeidstijden, spuitwerk en onderdelen worden in het softwarepakket overgenomen. “Voor garagisten is het nu een stuk makkelijk om een schaderapport op te stellen. De directe koppeling neemt hen veel werk uit handen”, aldus Groot.

Onder andere Iboss en Nonpaintstore hebben inmiddels een koppeling met het schadecalculatiesysteem Silverdat calculate. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.