Verkoopdirecteur Harald Franke vertrekt bij Motorhuis

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Sinds vorig jaar is Spuigroep eigenaar van Motorhuis. Om het bedrijf weer in de zwarte cijfers te krijgen werd er in de afgelopen periode flink gereorganiseerd. “We nemen voor dit proces de tijd”, zegt Dijkstra. “Toen we aan de overname begonnen wisten we dat het herstel van Motorhuis een project voor de lange termijn was.”

Met het afstoten Mazda en Hyundai en het aanstellen van de nieuwe directie denkt Dijkstra belangrijke stappen gezet te hebben. “Eigenlijk gaan we alleen nog het hoofdkantoor terug verhuizen naar de vestiging in Leiden. Motorhuis zetelde samen met Markeur-holding in Alphen a/d Rijn, maar dat kantoor is door de overname, en het afstoten van onder andere de brandstofdivisie, veel te groot geworden.”

Harald Franke werkte sinds 2008 bij Motorhuis. “Het is goed dat er nieuwe mensen zijn die de nieuwe koers uitstippelen.” Hij beraadt zich nu op zijn toekomst. “Er lopen meerdere gesprekken dus dat ziet er positief uit.” 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Verkoopdirecteur Harald Franke vertrekt bij Motorhuis | Automotive Online

Verkoopdirecteur Harald Franke vertrekt bij Motorhuis

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Sinds vorig jaar is Spuigroep eigenaar van Motorhuis. Om het bedrijf weer in de zwarte cijfers te krijgen werd er in de afgelopen periode flink gereorganiseerd. “We nemen voor dit proces de tijd”, zegt Dijkstra. “Toen we aan de overname begonnen wisten we dat het herstel van Motorhuis een project voor de lange termijn was.”

Met het afstoten Mazda en Hyundai en het aanstellen van de nieuwe directie denkt Dijkstra belangrijke stappen gezet te hebben. “Eigenlijk gaan we alleen nog het hoofdkantoor terug verhuizen naar de vestiging in Leiden. Motorhuis zetelde samen met Markeur-holding in Alphen a/d Rijn, maar dat kantoor is door de overname, en het afstoten van onder andere de brandstofdivisie, veel te groot geworden.”

Harald Franke werkte sinds 2008 bij Motorhuis. “Het is goed dat er nieuwe mensen zijn die de nieuwe koers uitstippelen.” Hij beraadt zich nu op zijn toekomst. “Er lopen meerdere gesprekken dus dat ziet er positief uit.” 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.