Van Vliet Autogroep neemt Motorhuis Alphen en Gouda over

Overname • In januari 2021 was er ook al de overname van Visscher PGH.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vestiging in Gouda. (Foto: Motorhuis)

Van Vliet Autogroep neemt per 1 februari 2023 twee Opel-vestigingen van
Motorhuis over. De vestigingen in Alphen aan den Rijn en Gouda gaan verder onder de naam Autocentrum van Vliet.

Van Vliet Autogroep vertegenwoordigt daarmee in Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden alle Stellantis-merken én Kia. “De overname past in de Champion-strategie van Stellantis. “Deze overname is een mooie aanvulling waarmee wij onze positie in het Groene Hart verder versterken”, aldus Arjan van Vliet, directeur Van Vliet Autogroep.

Van Vliet Autogroep heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. In januari 2021 was er al de overname van Visscher PGH en met de overname van twee Motorhuis vestigingen groeit het aantal van 10 naar 12 locaties. Alle medewerkers van het Motorhuis gaan mee met de overname, waarmee het aantal personeelsleden op 240 komt. Ook het onroerend goed wordt gekocht door Van Vliet.

Motorhuis houdt acht vestigingen over. Motorhuis schreef in 2021 voor het eerst sinds vele jaren zwarte cijfers.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Van Vliet Autogroep neemt Motorhuis Alphen en Gouda over | Automotive Online

Van Vliet Autogroep neemt Motorhuis Alphen en Gouda over

Overname • In januari 2021 was er ook al de overname van Visscher PGH.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De vestiging in Gouda. (Foto: Motorhuis)

Van Vliet Autogroep neemt per 1 februari 2023 twee Opel-vestigingen van
Motorhuis over. De vestigingen in Alphen aan den Rijn en Gouda gaan verder onder de naam Autocentrum van Vliet.

Van Vliet Autogroep vertegenwoordigt daarmee in Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden alle Stellantis-merken én Kia. “De overname past in de Champion-strategie van Stellantis. “Deze overname is een mooie aanvulling waarmee wij onze positie in het Groene Hart verder versterken”, aldus Arjan van Vliet, directeur Van Vliet Autogroep.

Van Vliet Autogroep heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. In januari 2021 was er al de overname van Visscher PGH en met de overname van twee Motorhuis vestigingen groeit het aantal van 10 naar 12 locaties. Alle medewerkers van het Motorhuis gaan mee met de overname, waarmee het aantal personeelsleden op 240 komt. Ook het onroerend goed wordt gekocht door Van Vliet.

Motorhuis houdt acht vestigingen over. Motorhuis schreef in 2021 voor het eerst sinds vele jaren zwarte cijfers.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.