Zeekr werkt samen met Plugsurfing aan oplaadnetwerk

Zeekr • Zeekr wil zijn klanten ‘betrouwbaarheid en gebruiksgemak’ bieden.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Zeekr)

Premiummerk Zeekr, onderdeel van het Chinese Geely Automobile Holdings, heeft een samenwerking aangekondigd met Plugsurfing, een Europese aanbieder van laadstations. De bedrijven willen een ‘op maat gemaakte openbare EV-laadservice’ opzetten. Dit netwerk gaat Zeekr Charge heten, zo meldt Zeekr in een persbericht.

Met de service hebben klanten van Zeekr toegang tot de 550 duizend oplaadstations van Plugsurfing in 27 Europese landen. “We hebben we een premium en modulair product gebouwd dat de bestuurders van Zeekr de betrouwbaarheid en gebruiksgemak van ons netwerk biedt”, zegt William Gill, chief product officer van Plugsurfing.

Lancering in Europa

Zeekr kondigde in juni zijn komst in Europa aan. Dit najaar opent het Chinese automerk flagshipstores in Amsterdam en Stockholm. In Amsterdam komt de vestiging in het voormalige V&D-pand tussen de Kalverstraat en het Rokin. Ook lanceert het bedrijf zijn pre-orders voor de Zeekr 01 en SUV Zeekr X deze maand in Duitsland.

Zeekr is een van de nieuwe toetreders op de Nederlandse automarkt. Je leest het in het overzicht van AM.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Zeekr werkt samen met Plugsurfing aan oplaadnetwerk | Automotive Online

Zeekr werkt samen met Plugsurfing aan oplaadnetwerk

Zeekr • Zeekr wil zijn klanten ‘betrouwbaarheid en gebruiksgemak’ bieden.
Robert L. Smid Robert L. Smid
(Foto: Zeekr)

Premiummerk Zeekr, onderdeel van het Chinese Geely Automobile Holdings, heeft een samenwerking aangekondigd met Plugsurfing, een Europese aanbieder van laadstations. De bedrijven willen een ‘op maat gemaakte openbare EV-laadservice’ opzetten. Dit netwerk gaat Zeekr Charge heten, zo meldt Zeekr in een persbericht.

Met de service hebben klanten van Zeekr toegang tot de 550 duizend oplaadstations van Plugsurfing in 27 Europese landen. “We hebben we een premium en modulair product gebouwd dat de bestuurders van Zeekr de betrouwbaarheid en gebruiksgemak van ons netwerk biedt”, zegt William Gill, chief product officer van Plugsurfing.

Lancering in Europa

Zeekr kondigde in juni zijn komst in Europa aan. Dit najaar opent het Chinese automerk flagshipstores in Amsterdam en Stockholm. In Amsterdam komt de vestiging in het voormalige V&D-pand tussen de Kalverstraat en het Rokin. Ook lanceert het bedrijf zijn pre-orders voor de Zeekr 01 en SUV Zeekr X deze maand in Duitsland.

Zeekr is een van de nieuwe toetreders op de Nederlandse automarkt. Je leest het in het overzicht van AM.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.