Zeekr: introductie 10 jaar gratis service, verlaging prijzen Zeekr X

Zeekr • Het aanbod geldt voor particuliere en zakelijke kopers die tussen 6 februari en 30 april een Zeekr 001 of X aanschaffen.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Zeekr)

Het Chinese EV-merk Zeekr komt met een ‘10+10+10’ regeling voor nieuwe eigenaren. Europese klanten die tot eind april 2024 een Zeekr 001 of Zeekr X aanschaffen krijgen 10 jaar gratis service en 10 jaar gratis connectiviteitsdiensten. De extra’s komen bovenop de al bestaande garantie van 10 jaar/200.000 kilometer.

Het aanbod geldt voor particuliere en zakelijke kopers die tussen 6 februari en 30 april een Zeekr 001 of X aanschaffen. Registratie en aflevering moet plaatsvinden voor 31 mei.

‘De nieuwe regeling is bedoeld om het vertrouwen van Europese klanten in onze producten te vergroten, en om ze meer gemoedsrust te geven bij de aanschaf van een elektrische auto. Daarnaast verlagen we hiermee de TCO en verhogen we de restwaardes’, aldus het bedrijf in een verklaring.

Zeekr kondigt tegelijkertijd aan de prijzen van de suv X te verlagen. De long range RWD is nu leverbaar vanaf 42.490 euro (was 44.990 euro). Voor het topmodel Privilege met 4-wielaandrijving vraagt Zeekr 47.490 euro (was 49.490).

Lees hier meer over de plannen van Zeekr in Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.