Davo verandert naam in Wittebrug

Naamsverandering • Zowel Davo als Wittebrug zijn onderdeel van dealerholding Riva.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Een vestiging van Wittebrug in Leidschendam. (Foto: Wittebrug)

Davo Groep verandert per 4 september zijn naam in Wittebrug. De Stellantis-merken Opel, DS en Citroën worden daarmee toegevoegd aan het merkportfolio van Wittebrug.

“De naamswijziging en de toevoeging van vier merken is een belangrijk moment voor de Davo Groep. We zetten de volgende stap in onze groeiambities”, zegt Jean Paul van Gurp, algemeen directeur van Davo Groep in een persbericht.

Merkdealer Wittebrug is van oudsher dealer van merken van de Volkswagen Group. Volgens Jack Hogendoorn, marketeer bij Riva, wil het bedrijf vooral de regionale klant met de naamswijziging bereiken. “Wittebrug is een sterke en oude naam in onze regio”, zegt Hogendoorn.

In totaal krijgen tien Davo vestigingen de naam Wittebrug. “Het zijn allemaal dealerbedrijven, en het sluit aan op de namen van de andere Wittebrug merken.” Wittebrug heeft namelijk een eigen leasemaatschappij en doet ook autoschadeherstel. Zowel het dealer- als leasebedrijf behoren tot de grootsten van Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.

Davo verandert naam in Wittebrug | Automotive Online

Davo verandert naam in Wittebrug

Naamsverandering • Zowel Davo als Wittebrug zijn onderdeel van dealerholding Riva.
Robert L. Smid Robert L. Smid
• Laatste update:
Een vestiging van Wittebrug in Leidschendam. (Foto: Wittebrug)

Davo Groep verandert per 4 september zijn naam in Wittebrug. De Stellantis-merken Opel, DS en Citroën worden daarmee toegevoegd aan het merkportfolio van Wittebrug.

“De naamswijziging en de toevoeging van vier merken is een belangrijk moment voor de Davo Groep. We zetten de volgende stap in onze groeiambities”, zegt Jean Paul van Gurp, algemeen directeur van Davo Groep in een persbericht.

Merkdealer Wittebrug is van oudsher dealer van merken van de Volkswagen Group. Volgens Jack Hogendoorn, marketeer bij Riva, wil het bedrijf vooral de regionale klant met de naamswijziging bereiken. “Wittebrug is een sterke en oude naam in onze regio”, zegt Hogendoorn.

In totaal krijgen tien Davo vestigingen de naam Wittebrug. “Het zijn allemaal dealerbedrijven, en het sluit aan op de namen van de andere Wittebrug merken.” Wittebrug heeft namelijk een eigen leasemaatschappij en doet ook autoschadeherstel. Zowel het dealer- als leasebedrijf behoren tot de grootsten van Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Robert L. Smid
Robert L. Smid

Robert is als redacteur verantwoordelijk voor bijdragen aan Automotive en Fleet & Mobility. Hij werkt sinds 2023 bij de redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met karate, videografie en lekker eten. Ook houdt hij van gitaarspelen.