Grote Peugeot-fusie in het Groene Hart

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Er is een nieuwe bv opgericht met de naam Peugeot Groene Hart, waar de zes vestigingen worden ondergebracht. Alle vier de eigenaren blijven eigenaar en verantwoordelijk voor hun eigen vestiging. Over de aandeelverhouding worden geen uitspraken gedaan. Het directieteam zal bestaan uit Arie Boonstoppel, Gerwin van Jaarsveld, Arie Kranenburg (mede-eigenaar bij Hans Lammers) en Hans Lammers. Samen met 88 medewerkers zijn zij verantwoordelijk voor de verkoop en het onderhoud van Peugeot in het Groene Hart.

“Deze fusie is essentieel voor ons bestaansrecht en met veel enthousiasme kijken wij uit naar 2017″, zegt Gerwin van Jaarsveld. “Ook bij de importeur en bij ons personeel is het enthousiasme groot. Iedereen gelooft er in en dat is goed om te merken.” Van Jaarsveld wil nog niet zeggen hoeveel auto’s ze gezamenlijk verkopen. “Het is ook nog te vroeg al een prognose voor komend jaar uit te spreken.”

Volgens de drie bedrijven zijn er grote schaalvoordelen te behalen. Zo is er nog maar een crm- en een dms-systeem nodig, kan het fleetsalesteam worden uitgebreid en wordt er een gezamenlijk klantcontactcentrum opgezet.

De niet-Peugeot-activiteiten blijven bij de individuele bedrijven. Zo is Boonstoppel ook Nissan-, Suzuki-, en Mitsubishi-dealer en Van Jaarsveld heeft een Profile-vestiging.

Grote Peugeot-fusie in het Groene Hart | Automotive Online

Grote Peugeot-fusie in het Groene Hart

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

Er is een nieuwe bv opgericht met de naam Peugeot Groene Hart, waar de zes vestigingen worden ondergebracht. Alle vier de eigenaren blijven eigenaar en verantwoordelijk voor hun eigen vestiging. Over de aandeelverhouding worden geen uitspraken gedaan. Het directieteam zal bestaan uit Arie Boonstoppel, Gerwin van Jaarsveld, Arie Kranenburg (mede-eigenaar bij Hans Lammers) en Hans Lammers. Samen met 88 medewerkers zijn zij verantwoordelijk voor de verkoop en het onderhoud van Peugeot in het Groene Hart.

“Deze fusie is essentieel voor ons bestaansrecht en met veel enthousiasme kijken wij uit naar 2017″, zegt Gerwin van Jaarsveld. “Ook bij de importeur en bij ons personeel is het enthousiasme groot. Iedereen gelooft er in en dat is goed om te merken.” Van Jaarsveld wil nog niet zeggen hoeveel auto’s ze gezamenlijk verkopen. “Het is ook nog te vroeg al een prognose voor komend jaar uit te spreken.”

Volgens de drie bedrijven zijn er grote schaalvoordelen te behalen. Zo is er nog maar een crm- en een dms-systeem nodig, kan het fleetsalesteam worden uitgebreid en wordt er een gezamenlijk klantcontactcentrum opgezet.

De niet-Peugeot-activiteiten blijven bij de individuele bedrijven. Zo is Boonstoppel ook Nissan-, Suzuki-, en Mitsubishi-dealer en Van Jaarsveld heeft een Profile-vestiging.